Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Decor exterior pentru ferestrele casei – decoratiuni din lemn


ferestre decorate lemnZilele trecute ne-am luat o mica vacanta si am fugit la munte, sa ne reincarcam bateriile. Ne-am intors cu multa energie si cu o sumedenie de imagini superbe ale locurilor vizitate, perfecte pentru cutia cu amintiri.


Printre sutele de poze cu peisaje, case traditionale sau moderne, din lemn sau din zidarie, noi sau vechi, frumoase sau doar neobisnuite s-au strecurat si cateva imagini cu ferestre decorate frumos cu rame exterioare din lemn, care ne-au atras atentia si pe care vi le aratam si voua.

Am mai scris despre ferestre in calitate de element decorativ al casei si despre felul in care le putem pune in valoare cu ajutorul obloanelor, grilajelor metalice, jaluzelelor, perdelelor, storurilor, roletelor etc.

Pe langa modalitatile de decorare mentionate anterior, putem orna o fereastra incadrand-o, la exterior, intr-un chenar din piatra naturala sau din lemn. Preferatele mele sunt ferestrele decorate in rame din lemn, ce dau senzatia de tablouri dispuse frumos pe fatada casei. Ramele pot fi simple, in linii drepte sau pot avea mici ornamente decorative sculptate in lemn.


fereastra inramata

Este indicat ca nuanta ramelor sa fie cat mai apropiata de cea a tamplariei ferestrelor, dar si de cea a acoperisului casei. Cea mai simpla si poate cea mai eleganta dintre variante este cea in care acoperisul, tamplaria si ramele din lemn ale ferestrelor sunt maro inchis, in timp ce casa este zugravita in alb simplu sau decorata discret cu cateva inserii de piatra naturala, asa cum puteti vedea si in imaginile alaturate.

decor exterior lemn fereastra

ferestre decorate lemn exterior

fereastra inramata exterior

decoratiune exterioara ferestre

decorare fereastra inramare
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii