Categorii
Intrebari de la cititori

Dorim sa construim casa in jurul orasului Ploiesti, in regiunea Boldesti-Scaieni

Buna ziua,
Ma numesc Catalin si intentionez, impreuna cu sotia mea, sa ne inscriem si sa beneficiem de programul Prima Casa. Studiind piata am descoperit ca, desi mult mai costisitor ca timp si energie, este mai rentabil sa construiesti casa de la zero, asa cum o vrem noi. Lansez aceasta „cerere de oferta” pentru ca sunt in cautarea unui teren si daca o sa-l achizitionez, vreau sa stiu daca putem merge mai departe impreuna cu firma Dvs. de constructii.


Noi am dori sa construim casa in jurul orasului Ploiesti, judetul Prahova, cumva in regiunea Boldesti-Scaieni. Va spun toate astea pentru a stii de la bun inceput daca operati in regiunea asta. Daca da, as dori sa stiu daca putem stabili o intalnire, fie ea si telefonica, pentru a detalia unele aspecte initiale ale procesului in sine: ce acte, proiect, cat de mare casa, cam cati bani estimativ, etc, etc.

Va multumesc mult si astept cu interes raspunsurile Dvs.

Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Dorim sa construim casa in jurul orasului Ploiesti, in regiunea Boldesti-Scaieni.

11 răspunsuri la “Dorim sa construim casa in jurul orasului Ploiesti, in regiunea Boldesti-Scaieni”

Domnule Catalin ,firma mmea construieste case la cheie cu 300-375 euro la cheie metrul patrat construibil,0724045671 daca doriti sa dialogam pe marginea acestui proiect.

Buna ziua,

Sunt o firma de constructii dar pot lucra si in regie proprie (adica fara tva),am activat in zona de granita dintre judetul prahova si judetul buzau,ma ocup cu construirea caselor de ceva timp(AVAND STUDII PENTRU ACEST DOMENIU),firma proiecteaza,executa si oferteaza in constructii,daca sunteti dornici de o colaborare serioasa eu va stau la dispozitie pe e-mail ungherea@yahoo.com sau telefon 0723 45 86 26.

cu stima ,
Cristian Ungherea

Suntem o firma de constructii cu 15 ani experienta, oferin proiectare, construire case la rosu si/sau la cheie. Putem prezenta proiecte sau intocmi proiecte personalizate dupa cerintele beneficiarului. Avem proiecte de executie case manopera cu materiale de la 7 000 euro pana la 100 000 euro. Pentru mai multe relatii putem comunica pe e mail gmarius69@yahoo.com telefon 0721123300

Societate de constructii cu o vasta experienta, executa case/vile cu plata in rate avantajoase direct la constructor, dobanda simbolica, finantare doar cu buletinul, perioada de finantare flexibila. Doriti o vila/casa la pretul unui apartament? Noi suntem solutia!Firma cu o vasta experienta in constructii executa: proiectare (D.T.A.C.+D.T.O.E.+P.TH, de la Certificatul de Urbanism, proiectul, arhitectura, avizele, pana la faza de obtinere a Autorizatiei de Constructie), consultare, mentenanta, dirigintie de santier, realizarea constructiei la cele mai mici preturi de pe piata. Contactati- ne cu incredere ! Preturi minime, calitate maxima! Posibilitatea de plata in rate doar cu buletinul sau prin programul „prima casa” ! Informatii pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon.
SC EXECUTA: CONSTRUCTII CIVILE Si INDUSTRIALE (case sau vile la rosu sau la cheie)FINISAJE INTERIOARE si EXTERIOARE -tencuieli mecanizate, tencuieli decorative, gleturi, zugraveli – montaj de gresie, faianta, placari cu piatra, pavaje;TERMOIZOLATII CU POLISTIREN, TERMOSISTEM; -EXTINDERI, MANSARDARI, MODERNIZARI – REPARATII LA CLADIRI VECHI, CONSOLIDARI, DEMOLARI, SUBZIDIRI; – SARPANTE, INVELITORI – COMPARTIMENTARI Si TAVANE FALSE SI DIN RIGIPS, – INSTALATII SANITARE SI DE INCALZIRE/PARDOSEALA IN REHAU ETC, TOT CE TINE DE CONSUCTII DE LA A LA Z. Preturi fara concurenta! Informatii pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576

suntem o echipa de constructi,pt mai multe relati sunati-ma la nr.0724621042,si o sa discutam,deasemenea o sa prezentam lucrarile noastre chiar la fata locului

Atentie la constructori, in aprilie 2013 am fost inselat de ************ (SC ************ SRL) cu 12000 lei, aceasta a luat avansul pentru constructie si nu facut nimic.
************, Maramures, ************
firme SC ************ SRL sau SC ************ SRL

e-mail ************
telefon ************
site ************

Problema d-le Razvan este ca d-vs nu ati avut bani de constructie . Pentru suma de 8000 de ron vi sau efectuat urmatoarele lucrari : Curatat terenul de balari, Indepartat stratul vejetal, sapat fundatie , turnat betonul de egalizare . fasonat fierul pentru fundatie 3500 Kg de fier . Asa ca D-le Razvan ati crezut ca va voi face casa de gratis , sa va fie rusine.Intre noi exista un contract care nu lati respectat .

Domnule **************, fierul nu a fost fasonat integral si nici nu era al dumneavoastra sau al meu, drept dovada ca au venit proprietarii depozitului de unde ati reusit sa il imprumutati si l-au luat de la lucrare. Si v-am mai dat 3000 de lei pe care nu mi-ati emis factura. Dupa ce am blocat lucrarea m-am ales cu o groapa in pamant si umpluta cu beton egalizator si este de mentionat ca nu s-a respectat nimic din proiectul tehnic(cota de fundatare, latimea sapaturi la fundatie, grosimea stratului egalizator, etc.)

Atentie persoanelor care vor sa construiasca:

Verificati firmele la registrul comertului!
Verificati contractele la notariat!
Verificati istoricul si lucrarile firmei respective!
Nu dati bani in avans !
Banii pe care ii dati sa ii dati prin banca astfel incat sa existe un istoric si sa va asigurati ca in schimbul lor se emite factura si chitanta!
Daca nu lucrati cu firma ci cu echipe de mesteri trebui sa nu dati bani in avans si sa va angajati un diriginte de santier.
Nu acceptati ofertele ridicol de ieftine se vor dovedi foarte scumpe!

Domnul *********** ( SC ************ SA)a prejudiciat nenumarate persoane cu zeci de mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *