Categorii
Intrebari de la cititori

Pret casa 6,5 x 13, demisol, parter si mansarda, la rosu

Salut! As vrea sa fac o casa cu amprenta de 6.5/13 in Braila! Demisol, parter si mansarda! Un pret aproximativ la rosu, cu instalatiile si acoperisul incluse, puteti sa-mi dati? Si m-ar interesa si o echipa, cu un dirigente de santier! Multumesc!


Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Pret casa 6,5 x 13, demisol, parter si mansarda, la rosu

5 răspunsuri la “Pret casa 6,5 x 13, demisol, parter si mansarda, la rosu”

Sfatul meu ar fi sa cauti o echipa de constructori si un diriginte. Adica, dirigintele sa nu faca parte din aceeasi echipa a constructorilor, legal nici nu are voie…

Buna ziua,

Coordonez echipa de muncitori,am firma mea dar pot lucra si in regie proprie,ca sa pot face o oferta concreta am nevoie de proiectul tehnic,referitor la dirigentia de santier dumneavoastra trebuie sa veniti cu dirigintele si sa ne urmariti daca lucrurile sunt in regula,daca vin eu cu dirigintele inseamna conflict de interese.
Pentru eventuala colaborare am nevoie de planurile constructiei,ca sa pot face o oferta profesionala,nu pot face oferta la ochi.
Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie pe e-mail ungherea@yahoo.com

Pentru Ungherea Cristian! OK! Dar un pret aproximativ al manoperei,si unu al manoperei + materiale/m2?

Buna ziua. Pentru detalii si oferte de pret contactati-ne telefonic sau pe maiil . nu se poate realiza o oferta de pret corecta fara un proiect. Multi fac oferta dupa cum suna la ureche sau cum da la ochi.Multumim . Cu stima ing. Emil 0742756576
Executam: CONSTRUCTII CIVILE Si INDUSTRIALE (case sau vile la rosu sau la cheie) FINISAJE INTERIOARE si EXTERIOARE –tencuieli mecanizate, tencuieli decorative, gleturi, zugraveli – montaj gresie, faianta, placari cu piatra, pavaje;-TERMOIZOLATII CU POLISTIREN, TERMOSISTEM;-EXTINDERI, MANSARDARI, MODERNIZARI; – REPARATII CLADIRI VECHI, CONSOLIDARI, DEMOLARI, SUBZIDIRI; – SARPANTE, INVELITORI –INSTALATII TERMICE SANITARE , Preturi fara concurenta! Informatii pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon.

Construim PE TERENUL DUMNEAVOSTRA case de 50 mp la 5500 euro , doar Parter sau 70mp la 7500 euro P +1. Casele se construiesc din caramida porotherm , beton armat si invelitoare din tigla metalica. Pretul reprezinta PROIECT, MANOPERA si MATRIALE.Pentru finalizare la cheie se discuta pretul pentru fiecare caz in parte. Detalii pe mail cristis2003@yahoo.com sau telefon 0724743123.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *