Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi constructie casa 250 mp in Brasov

Suprafata desfasurata a constructiei este de 250 mp (parter 150 mp + mansarda 100 mp).


Care este pretul constructiei la rosu, manopera + materiale pentru judetul Brasov?

Intrebare de la ada, pe adresa redactiei: Preturi constructie casa 250 mp in Brasov.

46 de răspunsuri la “Preturi constructie casa 250 mp in Brasov”

Buna ziua. Ma scuzati pentru indrazneala dar o oferta de pret nu se face dupa ureche sau la ochi dupa cati mp sunt. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaj/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Pentru mai multe detalii si informatii contactati-ne pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576

un constructor adevarat poate da un pret,ce poate fi diferit?diametrul fierului,adancimea sapaturii ,dimensiunea caramizii sau a bca-ului,detalii minore care nu influenteaza pretul decat cu+ sau – 10 procente,deci pretul meu la rosu este de 275 euro mp instalatie electrica si sanitara inclusa.0724045671.

Buna ziua,
Suntem firma din Brasov si va putem ajuta, dar pentru o oferta corecta este nevoie de proiectul tehnic. In cazul in care nu aveti un proiect, firma noastra se poate ocupa si de acest aspect, intocmindu-va atat proiectul necesar obtinerii autorizatiei de construire cat si proiectul tehnic de executie.
Va rugam contactati-ne pe mail niros_ned@yahoo.com.
Va multumesc
Sorin Nedelcu
0735.393.468

Mezei Francisc in aprilie 26th, 2013

un constructor adevarat poate da un pret,ce poate fi diferit?diametrul fierului,adancimea sapaturii ,dimensiunea caramizii sau a bca-ului,detalii minore care nu influenteaza pretul decat cu+ sau – 10 procente,deci pretul meu la rosu este de 275 euro mp instalatie electrica si sanitara inclusa.0724045671.

Si daca terenul pe care se construieste este in panta?
Tot +;- 10%??

Intreb si eu asa un „constructor adevarat”

Buna ziua stimata Domna ADA ,reprezint societatea de constructii MIRCOST SRL ,avem ca domeniu de activitate constructia de cladiri ;
-rezidentiale si nerezidentiale
-case de vacanta
-case din lemn
-amenajari interioare si exterioare
-inst. sanitare termice si electrice
-renovari
-consolidari etc.
Referitor la solicitarea dvs. societatea noastra practica urmatoarele preturi;

-case la rosu =155 emp materiale incluse
-case la cheie =330 emp mat. incl.
Pentru detalii si sugestii tel ;0743028684.

Cu deosebita consideratie

MIRCEA COSTACHE Director SC MIRCOST SRL

Seriozitatea si profesionalismul ne recomanda.

Doamna ADA dintre toti care au raspuns intrebarii d-voastra numai domnul Mircea sa apropiat de adevar,totusi intrebati daca e din zona,altfel….riscati sa nu aveti cu cine construi casa.

Buna ziua! Avem o exterienta in constructii de 15 ani. Va pot spune ca noi construim case la rosu cu un pret 120 – 130 euro/mp manopera cu materiale incluse, trasee instalatii sanitare, electrice prin placi. Pentru un pret corect puteti trimite o copie a proiectului la e mail gmarius69@yahoo.com sau putem discuta la telefon 0721123300.

Multumesc celor care au raspuns.Prefer totusi o firma serioasa din zona Brasov pentru a evita cheltuielile de deplasare ,cazare si tot ce implica organizarea santierului pentru o firma ce nu este din zona .

Cheltuielile de deplasare si cazare sunt suportate de catre firma de constructii, are rulotae , vagon etc….. Orice firma trebuie sa realizeze organizarea de santier injdiferent de zona din care provin. Multumim

Buna ziua, in legatura cu cererea de oferta . Noi construim case, vile la pretul de 28-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 100-130 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 220-270 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0757 911 071 / 0727 689 884, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Suntem din Maramures. V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail pentru a va face o oferta de pret, si sunt convins ca putem ajunge la un consens. Recomandarile noastre sunt cele ale clientilor nostrii. Multumesc si o zi buna.

Cu stima,
Gheorghe Craciun
Director
Tel: 0757 911 071 / 0727 689 884
Fax: 0262 334 466
craciun_invest@yahoo.com
SC Craciun Investments SRL

Buna ziua
Daca nu ati contractat nici-o firma, va putem da si noi adresa noastra de e-mail: office@ro-ro.ro. Cum au spus si colegii, pretul variaza in functie de complexitatea proiectului, de nivelul terenului, etc.
De 20 de ani experienta in acest domeniul, faceti uz de ea!
Cu respect,
Echipa Companieie de Constructii Ro-Ro
0744578343 Roman Gheorghe

Buna ziua

Ma intereseaza o firma serioasa pt costruirea unei case in zona Brasov Sanpetru cu o amprenta la sol de 82mp + o anexa garaj.In total 112mp.

Buna seara as dori sa construesc o casa in zona brasov parter si mansarda cine ma poate ajuta cu o oferta buna la rosu cu materiale cuprinse asdori 100mp la sol din caramida ..multumesc

bună ziua! sunt interesat de proiectarea și/sau construcția unei case,Parter -suprafata desfășurată 130 mp.Casa va fi construita în Ghimbav-Brasov.

Buna ziua
Va putem ajuta de la proiectare la executie
Un pret pentru 200 mp materiale cu manopera este de 26000 sau 26800 euro
Relatii gmarius69@yahoo.com , sau la telefon 0761344085 Putem prezenta case

Buna ziua,
Caut o firma serioasa care sa-mi construiasca o casa la cheie,
in Franta, o casa cam de 120/130 m2.
Va multumesc.

BUNA SEARA Construim case la rosu cheie,cu toata gama de finisari,instalatii electrice,incalziri pardoseala sau calorifere,panouri,fose ,decorative,stucco,travertin ,etc, la 30-40euromp construibil la rosu,in functie de proiect,la cheie=70-90euromp,,in tara.Pentru ALTE TARI se adauga cheltuieli de transport si cazare,daca e cazul.Facem si proiectare 3-4euromp.PREZENTAM LUCRARI EXECUTATE.Relatii e-mail vilmacomp1969@yahoo.com STIMA

Pentru o suprafata de aproximativ 200 mp, cu proiect la rosu in zona tractorul brasov, care ar fi pretul? Multumesc

Ma poate ajuta sau recomanda cineva cu o firma serioasa pentru construirea unei case la rosu in zona sanpetru Brasov si cu niste preturi reale? Multumesc

buna ziua am o casa de facut suprafata totala 140 m2 terenu se afla la doi pasi de brasov casa este cu masarda o casuta rustica pt a vedea proectu puteti intra pe net la casa rustica nr 28 imagini si puteti avea o ideie cat mar ajunge la rosu fara nimik alceva trimitetimi un email pe bicu.lucas@yahoo.es multumesc doresc seriozitate

Salut.Santem o echipa de meseriasi din jud.Teleorman pentru cei interesati ne gasiti la nr.tel 0769942980.Rog si ofer seriozitate.

Buna ziua suntem o societate comerciala di Harghita avem toata nenecesitati pentru constructii! Dar avem nevoie de un plan sa puten sa facem un deviz multumesc.

tel 0744 207 743. Cu stima!

Buna ziua.Suntem o firma de construcții avizata la Inspectoratul de stat in construcții si desfășuram in acest moment lucrări in Sanpetru,Harman si Brasov,unde ne puteți vizita ca sa va prezentam cum lucram si sa aflați calitatea lucrărilor.Va rog să-mi trimite-ți mai multe detalii pe expoplus.ro@gmail.com sau tel 0788500550.va pot face un deviz complet cu manopera si materiale la preturi fara concurenta.Nu ezitați sa ne contactați.Nu va costa nimic sa va ofer un deviz corect si ușor de înțeles.Specialitatea noastră este ridicarea de case la roșu.Avem toate sculele si uneltele necesare si nu aveți nevoie sa cumpărați nici macar un metru de scândură pt cofraje deoarece deținem peste 400 m de panouri speciale pentru construcții.Nu trebuie sa închiriați nici o scula pentru realizarea construcției.Aștept sa ma contactați.

Buna ziua,
Doresc sa construiesc o casa langa Brasov. Detin terenul si o constructie veche in locul careia va urma sa fie rafacuta noua constructie.
Noua constructie doresc sa aiba la parter 30 mp incluzand un living cu o bucatarie deschisa, o baie si scarile de acces la mansarda cu acoperis dublu, unde doresc sa am 2 camere si eventual o baie de serviciu.
Mentionez ca am trase pe teren toate utilitatile zonei respectiv apa si curentul electric, fara gaz.
M-ar interesa preturile la rosu si la cheie.
Astept oferte serioase la adresa de email fodorr@ymail.com.

Buna ziua,

Doresc sa construiesc o casa in zona Stupini sau Sanpetru cu teren in jurul a 500 mp, casa sa abia in jurul la 100 mp utili/ 120 construiti cu structura P+E la parter camera de zi, bucatarie si baie, iar la etaj 2 sau 3 camere si baie. Un plan (ghid) asemanatoar se poate gasi la liziera Brasov – Casa Ciucas.
Doresc constructie cu zidarie (caramida si placa beton la etaj) la cheie cu toate utilitatile (apa, gaz, curent, canalizare,etc) si singur in curte.
Astept oferte si daca aveti si un plan (asemanator cu cel propus ca ghid) pe baza ofertei, va rog sa le trimiteti la ionut.bro@gmail.com

Am mai scris anterior cu ceva timp în urma ca sunt din Brașov,avem sediul de lucru în Sanpetru.Dacă doriți o discuție serioasă va rog contactati-ma pe Nr de tel 0788500550.avem în derulare două case de vânzare la Stupini pe 450mp fiecare ,cu toate utilitatile.Dacă nu ,va ajut pe Sanpetru de la teren până la proiectare,autorizație construire si executie.Contactati-ma și nu o să va pară rău.știu cu ce se mănâncă toate astea .mai ales pe Stupini,Sanpetru ,Harman.

Am un teren la Izvor -Tarlungeni Brasov si doresc sa construiesc o casa din caramida la cheie cu o firma serioasa din Bv. Casa va fi de 150 mp construiti si 130 utili.La parter hol,baie living,bucatarie ,terasa si la etaj 3 dormitoare+baie.Casa va avea si pod (i=2mp)Cat ma costa la cheie! Va multumesc!

La cheie va puteți încadra intre 42000 și 45000 euro,dar cu grijă la finisajele pe care o să le folosiți.Va încadrați dacă nu depășiți gresie,faianță, parchet de 30ron/mp,mai puneți un perete ici colo cu un tapet ok ca să dați un aspect îngrijit și frumos camerelor,gresie de exterior să aveți cât mai puține scări și nu terase de 20-30mp,ca acolo se aduna cu adezivul de exterior mult mai scump,gresia de exterior.La exterior polistiren extrudat expandat de 10 cm ,maxim eps70,cu decorativă standard și soclu decorativă mozaicată(piatră exclus pt a sta intr-un buget ok).scări interioare gresie sau lemn de brad cel mult.La obiecte sanitare cumpărați ceva pachet cu toate cele în promoție.Noi construim și case de vânzare,pe care le vindem la 65000 pe Sanpetru și 70000 pe Stupini,așa ca credeti-ma ca știu ce vorbesc.Sunati-ma pe 0788500550,stabilim o întâlnire și va mai explic diverse despre case.Nu va costa nimic să ne vedem și chiar să va fac un deviz.Suntem firmă din Sanpetru,Brașov cu toate utilajele necesare și agremente necesare calității în constructii.

Am o casa in orasul Brasov de 100 mp utili.Doresc extindere si etaj (135 mp utili) cu o firma serioasa din BRASOV.Astept oferta de pret pe mp pentru o constructie la cheie la adresa de email adelatanase28@yahoo.com Va multumesc si doresc Seriozitate !!!

Buna ziua.Doresc sa incep constructia a 2 case in Cristian.Terenurile sunt unul langa altul .Vreau sa stiu daca at fi cineva dispus sa inceapa aceasta lucrare.Ambele case sunt pe parter.Prima 160 mp+30mp terasa 3 camere 2 bai ,living+bucatarie,fara beci.A doua casa Parter 180 mp+50 mp beci.Doresc sa incep constructia cat repede posibl,detinem toate actele si avizele necesare.Astept un raspuns cat mai urgent posibil.Pentru mai multe detalii putem discura in privat .Astept oferte pentru un devis la rosu si la „gri”.Pentru o eventuala colaborare voi trimite si planurile .

Buna ziua vreau sa construiesc o casa din lemn suprafata 70mp fara etaj cat ma costa la cheie

Bună seara as vrea sa știu cam cât mă costa proiect casa de 150mp2 și cât ar costa construirea ei la roșu? Multumesc

Pret proiectare 1050 euro,inca in jur de 1000 costuri cu avize,autoriz de construire,ridicare topo,studiu geotehnic.
Costuri constructie la rosu cu acoperis inclus ,materiale si toate utilajele necesare 21000 euro .

Buna ziua, mă interesează un preț pentru construcția unei case la roșu, acoperita cu țiglă ceramică. Casa are 98 mp construiti (77 util). Am proiectul și toate avizele. Mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *