Categorii
Intrebari de la cititori

Preturi pentru tencuiala interioara si exterioara si polistiren

Buna seara, ma numesc Ramona, detin o casa la rosu cu mansarda, am 150 m sus si 150 joc circa, m-ar interesa un pret informativ pentru tencuiala interioara si exterioara la exterior sa pun si polestiren. Ma puteti ajuta cu un pret pentru a-mi face o idee? Multumesc.


Intrebare de la Ramona, pe adresa redactiei: Preturi pentru tencuiala interioara si exterioara si polistiren.

Nota redactiei: citeste si despre tencuiala interioara si exterioara a casei

19 răspunsuri la “Preturi pentru tencuiala interioara si exterioara si polistiren”

Stimata doamna ,pretul pentru tencuit interior exterior este de 13 lei metrul patrat,placat cu polistiren ,dibluri,plasa de armare ,doua straturi de masa de spaclu,un strat de tinci driscuit,amorsa si tencuiala structurata este de 30 lei metrul patrat,acestea sunt doar preturi la manopera,daca vreti si cu materialele mele discutam.0724045671.

Sarut mana.Doamna Ramona daca doriti putem negocia preturile pentru tot ce aveti de lucrat.Nu avem preturi mari dar dorim sa lucram cu persoane cinstite.
Ma numesc Alexandru Tudor si ma puteti contacta la tel-0766447076
O zi buna va doresc.

Preturi informative:
-tencuit interior 10 ron;tencuit exterior 12 ron;tinci 4 ron;gresie,faianta 17 ron;sapa egalizare 7 ron;placat pilistiren,dibluri,plasa armare,masa spaclu 12 ron;tencuiala decorativa,amorsa 8 ron.Executam zugraveli clasice cu var 3 ron.
Relatii Email gheorghegredjuc@yahoo.com tel 0728903340.

Buna ziua, daca doriti o discutie amanuntita despre ceea ce aveti dvs de facut si pt negocierea preturilor, va stam la dispozitie la tel. 0760.954.721, 0732.488.883. Lucram si cu materialele noastre, dar si cu cele ale clientului.

buna ziua executam tencuieli interioare 10 lei mp ,exterioare..12 lei mp.pt o eventuala colaborare va stam la dispozitie ,cu stima costel 0746350940 efectuam toata gama de finisaje interioare ,,ext,inclusiv instalatii electrice ,,si sanitare,

Buna seara
dna Roxana pretul pentru tencuiala este de 9 lei / mp, iar pt. termosistem cu decorativa este de 30 lei / mp.
Cu stima Vali, tel. 0732.488.883

Executam la cele mai mici si negociabile preturi cu echipe de profesionisti,(dulgheri, fierari, zidari, instalatori, electricieni, zugravi-finisori, faiantari, etc.) calificati pe meserii, orice tip de constructii case, vile, renovari/amenajari, interioare/exterioare, termosistem, hidroizolatii, instalatii electrice, sanitare, termice, ventilatie! Oferim seriozitate, calitate, deviz, factura, garantie,etc. Posibilitatea de a viziona lucrari executate de noi! Sunati si nu ve-ti regreta!!!!Executam si case din lemn USCAT si TRATAT cu raspundere, materialele noastre sau ale clientului!
Lucram si sub antrepriza cu firme mai mari! Disponibili pt. a lucra si in alte localitati sau strainatate! EXECUTAM CONSTRUCTII CASE PRIN CREDIT IMOBILIAR SAU PRIMA CASA!

Buna seara,eu sunt Mari si am si eu o intrebare vreau sa torn ciment pe jos in casa la parter dar as vrea sa izolez ce pot folosi? astept raspunsurile d-v ,multumesc frumos

Am o vila in rosu de 400 m2 in Timisoara, m-ar interesa sa o finisez, as dori sa vad ce oferte mi se da, ma refer la tencuit interior ext, instalatii sanitare si termica, faianta, parchet, balustrade, etc

Va multumesc

salut am o casa de 420 m2 vreau sa execut lucrari interioare .. instalatie electrica , instalatie incalzire prin pardoseala , tencuiala interior ms

Am izolat casa in Buftea cu polistiren dibluri plasa si tinci
Cat mă costa sa aplic o tencuiala structurata (manopera sau manopera si material)

salutari metrul patrat de tencuiala este de 10 lei interior si 12 ex pentru cei care fac se mai negociaza la tel 0762417900 avem betoniere mari macarale de ridicat camionete de adus nisipuri si altele de la .a la z.

buna ziua doamna alina.Depinde si cum sant peretii de drepti,acolo daca ziceti ca este batraneasca trebuie sa dati tencuiala veche jos ,si dupa puneti plasa buzau si mai multe detalii la telefon 0764454360

buna ziua ! o casa la tara din caramida arsa. mi-a cazut tencuiala fiindca nu a fost bun acoperisul si mi-a plouat pe zid. cam cat ma costa manopera sau manopera + materialele meseriasului ? multumesc !

revin cu clarificari.
vreau fara polistiren si as vrea sa fie data „cu strop „.

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectuam lucrari de termoizolatii/hidroizolatii.Rugam si oferim seriozitate.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980.O zi buna va doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *