Categorii
Intrebari de la cititori

Probleme igrasie pereti casa veche

Cum eliminam igrasia din perete la o casa mai veche?


Intrebare de la Nicolae, pe adresa redactiei: Probleme igrasie pereti casa veche.

Nota redactiei: citeste si despre cum scapi de mucegai

Vezi si alte intrebari trimise de vizitatorii casadex.ro

2 răspunsuri la “Probleme igrasie pereti casa veche”

Buna ziua,
De mucegai, egrasie si infiltratii este o procedeu mai lung ,la o casa veche ,este nevoie sa decopertezi se injecteaza solutie si se tencuie cu material special, lucrurile nu sunt simple cum par sfatuesc pe cei care au probleme cu infiltrati sau mucegai sa solicite o firma specializata in domeniu.
tel. 0742138731
Cu stima
Vasile Ciuca

Buna ziua,

Mi-am gasit o casa care-mi place si vreau s-o cumpar. Problema e ca fundatia nu este ridicata de la pamant. Casa are un perete mixt (vaiuga+caramida) si ceilalti pereti din caramida.
Nu are nici un semn de igrasie (peretii sunt complet uscati, nu sunt pete de nici un fel desi nu a fost tencuita sau zugravita de cel putin 2 ani), in interior de asemenea nu exista nici un fel de pete pe pereti, semne de mucegai sau miros de igrasie. Cu toate astea, imi fac probleme ca nu cumva dupa ce izolez casa termic sa-nceapa sa faca igrasie.

Cineva mi-a mai zis ca daca nu e ridicata fundatia de la pamant, in caz de ploi torentiale se poate inunda casa.

As vrea, daca se poate sa primesc niste sfaturi de la cineva care se pricepe: sa aflu la ce probleme ma pot astepta si care sunt solutiile, daca exista solutii viabile si de lunga durata.

Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *