Categorii
Stiri

Regina Angliei investeste in securizarea casei in care Printul William si Kate Middleton isi vor creste copilul

Casa pentru printul William si Kate


Luna trecuta, consiliul local a aprobat proiectul de dezvoltare a casei in stil georgian, Anmer Hall, situata pe domeniul regal Sandringham, din Norfolk, pe care Regina planifica sa o modifice, pentru a le oferi, in dar, Printului William si Ducesei Catherine o locuinta mai intima si mai putin expusa, in care isi vor creste viitorul copil.

Autorizatia pentru lucrarile de extindere a casei de pe proprietatea Sandringham este valabila pana in anul 2016, fapt ce o obliga pe Regina Elisabeta a II-a sa negocieze termenii de eliberare anticipata a proprietatii cu actualul chirias, James Everett, care are un contract de inchiriere valabil pana in 2017.

Domeniul Sandringham din Norfolk se desfasoara pe o suprafata de 20.000 de acri si este una dintre resedintele preferate ale familiei regale din Marea Britanie. An de an, Regina isi petrece aici sarbatorile de Craciun, alaturi de familia sa.

In trecut, casa Anmer Hall a fost folosita, in nenumarate randuri, de catre Printul Charles pentru intalnirile extraconjugale cu Ducesa de Cornwall, actuala sa sotie.

Planurile de modificare ale viitoarei locuinte a Printului William si a Ducesei de Cambridge arata ca actuala bucatarie va fi transformata intr-o gradina interioara, cu ferestre imense, iar pe terasa din imediata apropiere va fi construita o pergola, care le va oferi un plus de intimitate viitorilor parinti.

O incapere din lemn va fi transformata intr-o camera de relaxare si o baie, cel mai probabil pentru fortele de ordine care vor proteja obiectivul, iar o parte a garajului va deveni camera de supraveghere, fiind dotata cu aparatura necesara.

De asemenea, se planifica extinderea locurilor de parcare prin desfiintarea unei peluze si plantarea mai multor copaci in jurul casei, pentru a limita privirile indiscrete. Poarta de acces va fi construita pe locul unde in acest moment se afla un drum public.

O alta modificare importanta este crearea unui nou drum de acces a credinciosilor catre biserica St Mary, din apropiere, cel existent devenind accesibil doar Ducilor de Cambridge. Regina a promis ca se va recompensa in fata bisericii platind pentru constructia unui nou parc auto in acea zona.

Casa pentru printul William si Kate

william si kate

telegraph.co.uk

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *