Categorii
Intrebari de la cititori

Sa renovez casa veche sau sa o demolez si sa construiesc alta?

anunt concurs

O casa construita in 1970, din Caramida, acoperita cu carton si pe alocuri s-a infiltrat apa, unele grinzi putrede, tavanele sint burdusite (umflate), crapaturi pe pereti, tocaria de lemn crapata.


INTREBAREA: Ce este mai Simplu si mai Ieftin? Sa Renovezi o casa veche SAU sa o Demolezi si sa Construiesti alta noua?

Intrebare de la Tuta Savin, pe adresa redactiei: Sa renovez casa veche sau sa o demolez si sa construiesc alta?

anunt concurs

7 răspunsuri la “Sa renovez casa veche sau sa o demolez si sa construiesc alta?”

Buna ziua.Mai simplu si mai ieftin este sa va construiti o casa noua.Daca doriti o colaborare va stam la dispozitie.Sintem o echipa de meseriasi.Dumneavoastra veniti cu planul sau ideia si noi o punem in practica.Va multumesc o zi buna.Nr tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com

Buna ziua.
Sfatul nostru este sa o demolati si sa construiti una noua compartimentata si optimizata cum doriti dvs ptr familia dvs.Ce e nou e nou si nu e carpit.
Pentru oferta de pret si executia lucrarii va rugam sa ne contactati, vas tam la dispozitie cu incredere.
Cu respect si stima,
Echipa „CasaTaMultVisata”
E-mail:
office@casatamultvisata.ro
casatamultvisata@yahoo.com
Telefoane:
0742756576 0767954857

mai ieftin iesiti daca o renovati..dar avand in vedere ca toata lemnaria este distrusa nui o problema se inlocuie ..problema este daca zidaria prezinta fisuri majore dintre care nu se mai pot repara casa este destul de solida find din caramida nu se merita sa o demolati daca doriti mai multe detali va stau la dispozitie la nr 0757258639

SC.Lazar Total C-tii
Executam servicii de demolari case, cladiri vechi,la preturi avantajoase pentru clienti,
transport moluz rezultat din demolari, recuperari materiale din demolari, pentru
detalii pret numai la email lazar.constructii@gmail.com
Cu stima
Mihai Lazar

Eu zic ca cel mai ieftin e sa cumperi un apartament/casa intr-un complex rezidential. Nu e mai usor cand iei totul nou, cu instalatie noua etc si nu-ti mai bati capul si banii cu instalatori si arhitecti? In plus te costa si muult mai mult. Eu iti recomand complex, Cosmopolis de exemplu e foarte bun si accesibil la pret, eu acolo stau de 2 ani si singura mea problema e ca am locul de munca in centru si apartamentul e in nordul Bucurestiului. In rest e perfect, psicina, restaurant, sala, mijloc de transport in comun non stop.

In atentia dm.Tuta Savin, demolare sau constructie nou.In primul rind daca ati avut infiltrati pe perete totdeauna va simti mirosol, grinzile unflate sa poate ca are deja ciuperca in ei,si perete ulflate trebuie dat moltarul jos, consolidate si intre tocaria ferestrelor iar ciuperca. Atunci dupa parerea mea trebuie demolat si construit o nou case.Daca faceti o socotela cu renovare ajungeti mai scump! Pot sa zic eu ca am patit,ca sunt constructor,si la o ruda apropiata am facut anul trecut o asemenea renovare si sa fie ok toate a ajuns cu 20% mai mult.Suntem o societate comerciala din Harghita ,construim case din lemn si din caramida.Dar si aici este o diferenta intre case din lemn si de caramida.Pretul mai ieftin la lemn de cit la caramida.Avem arhitect din Bucuresti,si daca ati hotarit putei contacta cu incredere. Tel; 0744 207 743. email; gerendahazak@freemail.hu Multumesc cu stima!

Buna ziua,

Daca starea de degradare este vizibila,miros ciudat,intepator,sfatul meu…DEMOLATI.radeti tot de pe fata pamantului,distrugand toate bacteriile.Este cunoscut faptul ca majoritatea bacteriilor de mucegai si putrefactie influenteaza negativ organismul uman,dand nastere la boli de plamani grave.Orice medic stie ca plamanii nu se regenereaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *