Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sensation, Source of Light, Romexpo, in Romania. Unde si cand?


sensation white vine in RomaniaSensation, Source of Light, Romexpo, 6 aprilie 2013


Sensation revine in Romania cu spectacolul Source of Light, pe 6 aprilie 2013, la Romexpo, pavilionul Central, Bucuresti. Sensation este cel mai cunoscut eveniment dance din lume. Primul eveniment de acest gen a avut loc in anul 2000 in Olanda si de atunci se desfasoare anual in intreaga lume.

Anul acesta spectacolul are ca tema unitatea, spiritul de comuniune, iar participantii, imbracati in alb, vor avea ca element de prim interes o sfera radianta cu efecte pirotehnice si lasere, cu acrobati si dansatori prestigiosi. Dress-code-ul alb a luat nastere in 2001, in amintirea lui Miles, fratele decedat intr-un accident de masina, al unuia dintre fondatorii Ition, celebrul D&T, Duncan Stutterheim.

Biletele pentru Sensation, Source of Light se pot achizitiona si in doua rate prin CardAvantaj de la sediul Eventim, str. Polona, nr. 15.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii