Categorii
Stiri

TOP 10 cele mai indicate orase din lume pentru investitii imobiliare in 2013

hong kong

Expertii imobiliari au conceput o lista cu cele mai sigure orase din lume ale anului 2013, din punct de vedere al investitiilor imobiliare.


Cele 10 orase din lista au depasit criza financiara din 2008, inregistrand cresteri semnificative pe segmentul imobiliar.

Asadar, daca doriti sa faceti o investitie care poate deveni profitabila in cativa ani, ar trebui sa va orientati catre piata imobiliara din urmatoarele orase:

1. Londra a inregistrat in ultimul an o crestere de 4,7% a preturilor din domeniul investitiilor imobiliare, iar in primul trimestru al anului 2013 o crestere de 2,2%.

londra

2. Unul dintre cele mai sigure orase pentru investitiile imobiliare in 2013 este New York, unde preturile proprietatilor si-au pastrat trendul ascendent, in ciuda crizei din 2008, care a afectat si cea mai mare parte a SUA.

3. In Hong Kong, unul dintre cele mai scumpe orase din lume, preturile proprietatilor s-au dublat de la criza din 2008, inregistrand in prezent apartamente cu cele mai mari preturi/mp din intreaga lume. De asemenea, Hong Kong se situa pe locul 2 la nivel mondial in topul celor mai mari preturi la finele anului 2012 pentru spatiile comerciale si birouri.

hong kong

4. Cel mai romantic oras din lume, Parisul, si-a mentinut stabile preturile pietei imobiliare in decursul anului precedent, preconizandu-se chiar o crestere pe parcursul anului 2013.

paris

5. Un alt oras din SUA, recomandat de catre expertii imobiliari pentru investitii sigure din acest an este San Francisco, unde preturile proprietatilor sunt in continua crestere.

6. Coasta de Azur este o zona din Riviera Franceza, in expansiune, unde investitiile imobiliare se pot dovedi profitabile in timp, preturile proprietatilor fiind in continua crestere.

7. Orasul canadian Toronto este unul dintre cele mai cautate orase din lume pentru investitii imobiliare, datorita cresterii constante ale preturilor proprietatilor din ultima decada. Multi investitori au castigat averi colosale de pe urma investiilor imobiliare din acest oras.

8. Preturile locuintelor unifamiliale au inregistrat in ultimul an o crestere de pana la 7% in orasul american Dallas. Cresterea constanta din ultimii ani se datoreaza si multiplelor oportunitati de cariera disponibile in orasul texan.

9. Cunoscut in intreaga lume pentru Hollywood si pentru primul parc Disneyland din lume, Los Angeles este un alt oras recomandat de catre specialisti pentru investii imobiliare in anul 2013. Se preconizeaza ca stabilitatea pietei imobiliare din ultimii ani sa fie urmata de o crestere, ce poate aduce profit.

10. Un alt oras ce prezinta interes pentru investitorii imobiliari este Miami, din statul Florida, renumit pentru plajele sale insorite de pe maulul Oceanului Atlantic. Criza din 2008 n-a afectat sectorul imobiliar, facand din Miami unul dintre cele mai sigure 10 orase ale lumii pentru investii iin 2013.

miami

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *