Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Un proiect de rezistenta ptr o casa Parter + Mansarda este corect daca tot fierul este de 12?


anunt concursBuna dimineata! Spuneti-mi daca un proiect de rezistenta (stalpi, armatura, placa) ptr o casa Parter + Mansarda este corect daca tot fierul este de 12?


Mentionez ca stalpii au cate 8-10 bare, sunt destul de desi (avem zidarie portanta) suprafata construita este de cca 100 mp, betonul de umplutura a fost pus in octombrie, acum vrem sa continuam turnarea fundatiei, dar constructorul ne recomanda sa suplimentam stalpii si armatura in placa cu fier de 14.

In eventualitatea in care ne dorim PLACA peste Etaj (nu MANSARDA) credeti ca se poate fara sa mai modificam proiectul initial (ma refer la cantitatile de fier )? Ce diferenta ar fi de fapt intre un nivel mansardat si o placa de beton (ca si rezistenta)?

Intrebare de la Maria Nicolae, pe adresa redactiei: Un proiect de rezistenta ptr o casa Parter + Mansarda este corect daca tot fierul este de 12?


anunt concurs
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , , ,

Autor |

Comentarii

Maria Dumitrov in iulie 29th, 2013

Buna ziua,
D0resc sa imi construiesc o casa in Timisoara.Am doar o schita cum as dori sa fie casa.Doresc o colaborare cu un proiectant=arhitect pentru a definitiva proiectul.Cat ar costa proiectul si autorizatia pentru amprenta la sol aprox. 10x10m.
Maria

casatamultvisata in iulie 29th, 2013

Buna ziua D-n Maria Dumitrov.
Pentru o colaborare in : proiectare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie va rugam sa ne contactati telefonic 0742756576 sau 0767954857 sau pe mail: casatamultvisata@yahoo.com. Va asteptam. Multumim. O zi buna !!!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii