Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare Video

Amenajarea unui apartament modern de doar 26,7 mp. Imagini VIDEO

apartament mic modern


Amenajarea unui locuinte moderne, confortabile si practice intr-un apartament sau intr-o garsoniera de mici dimensiuni este, de cele mai multe ori, o sarcina dificila chiar si pentru cei mai experimentati arhitecti sau designeri.

Va prezentam un film cu proiectul de amenajare a unui apartament minuscul, de doar 26,7 mp. De fapt, locuinta din imagini poate fi numita apartament abia dupa incheierea amenajarii, pentru ca, in realitate, este vorba despre o garsoniera care a fost impartita in mai multe zone de activitate, cu ajutorul unor mici artificii de arhitectura.

Zona de odihna (dormitorul), care contine doar patul matrimonial, a fost izolata de restul locuintei cu ajutorul unui dressing incastrat in peretele despartitor. Intimitatea dormitorului este asigurata de o perdea, montata pe sina, ce tine loc si de usa pentru baie.

Restul apartamentului, decorat chic in alb si rosu, este un open space modern, compus din bucatarie, loc de luat masa si un mini-living.

Bucataria este prima zona care te intampina atunci cand pasesti in micutul apartament. Mobilierul modern si incapator, de culoare rosie, se muleaza perfect pe faianta de culoare alba cu care au fost placati peretii.

Spatiul de luat masa, dotat cu o masa si patru scaune, este hotarul dintre bucatarie si living. Pentru un plus de confort pe timp de seara sau noapte, designerul care a dezvoltat proiectul a ales sa monteze un corp de iluminat local, suspendat chiar deasupra mesei.

Livingul apartamentului a fost mobilat sumar, pastrandu-se linia minimalista a intregii locuinte. O canapea coltar de culoare rosie, un televizor cu ecran plat si un lampadar compun setul de mobilier din living.

Video: Amenajarea unui apartament modern de doar 26,7 mp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *