Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Binian General Construct srl, Sibiu


Construim case, vile la rosu si la cheie la preturi accesibile. Seriozitate, profesionalism, calitate.


Date contact: Binian General Construct srl, Sibiu

Persoana contact: Florian Onita
Adersa: str. Regele Ferdinand nr 6 sc.A ap 3 Sibiu
Mail: binian.construct@yahoo.com
Telefon: 0751889085


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Sibiu:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Florian Onita in aprilie 11th, 2014

Firma BINIAN GENERAL CONSTRUCT din Sibiu specializata in lucrari de constructii case,vile.avind lucrari in derulare poate fi contactata la tel.0723967398 Seriozitate,profesionalism calitate.

Marius Achiriloaei in octombrie 6th, 2015

Este cea mai tepara „firma”.Nu are nici macar o roaba,cazma etc. A construit o casa in provincie pentru mine si a luat din tot satul scule, pe care le-a distrus sau nu le-a mai inapoiat. Nu are un capital sa inceapa nici o lucrare.Merge pe principiul piramidal, finanteaza o lucrare cu bani de la alta, pana se termina si se inchide jocul.Apoi dispare.A dat tepe la furnizori locali, a mutat sediul social din Sibiu in Bucuresti sa dispara,nu mai raspunde la telefoane (decat pe mailuri) de frica furnizorilor pacaliti.Are 2 asa zis echipe.Una de langa Buzau, ursari impreuna cu seful lor Marin si alta din nordul Moldovei (sef Dorin) care au fugit cu banii pe gardul ce trebuiau sa-l faca.Se pacalesc unii pe altii. Daca la structura mai reuseste ceva, nu are pe nimeni la finisaje,electric etc.Incearca asa zisa antrepriza dar felul cum vorbeste alunga orice asociere cu el.
Fugiti de el!!!!!!

Dana in februarie 9th, 2017

Sa va fie rusine pentru aceste vorbe,domnule Marius Achiriloaei,cu firma BINIAN GENERAL CONSTRUCT si-a construit si fiica-mea casa si totul a mers foarte bine Acea echipa de moldoveni este foarte priceputa,niste oameni seriosi care stiu sa-si faca treaba.Nu e frumos sa aruncati cu noroi in niste oameni care nu au nici o legatura cu supararile d-voastra.Spuneti numai prostii gogonate !!!

Marius Achiriloaeo in februarie 9th, 2017

„Stimata” mincinoasa (probabil nora fiului sau alta ruda….) Dana,
Eu pot proba cu facturi Ineplatite de balbaitul dvs protejat, cu telefoanele furnizorilor neplatiti, cu bancile care il cauta, clienti nefinalizati( vezi Slobozia,Sibiu,Rosiori,Bragadiru etc),Deasmeni de ce isi muta sediul social? Slobozia,Sibiu,Bucuresti.
Daca ma mai jigniti va dau cuvantul ca voi cere administratorii site-ului da va identifice si va voi da in judecata pentru jigniri si defaimare.Eu am o pregatire si anumit statut social si nu suport aberatiile unor mincinosi.Invit pe orice persoana care doreste sa faca un contract cu acest „florian onita” sa ma contacteze si se va vedea cine minte.
PS.Echipa de baza este formata din Marian din Slobozia si ca backup o echipa din Moldova -care ii da teapa la mijlocul lucrarii apoi el le da lor s.a.m.d.
Doamne nu credeam ca poate exista atata tupeu sa puna pe cineva sa ma critice!
Cred ca odata il va prinde cineva si-l va invata ce inseamna un contract.

Dana in februarie 11th, 2017

Buna ziua,nu este vorba de nici o jinire,domnule Marius,si eu am facut verificari.Unii mi-au spus de bine,altii de rau.Eu am citit mesajul d-voastra cu un an in urma,dar am asteptat sa vad ce se intimpla.Si ceea ce v-am scris este ca urmare a faptelor petrecute.Am asteptat sa ma conving.Si faptele au dovedit contrariul d-voastra.Cat ceea ce priveste statutul,am si eu unul,dar asta nu are cred,legatura cu ce discutam.

Andrei in septembrie 4th, 2017

Buna ziua,

A mai lucrat cineva cu firma Binian? Noi suntem o familie care dorim sa incepem o casa la rosu anul viitor si dorim sa stim daca ne putem baza ca ne finalizeaza lucrarea corect sau nu.

Multumesc,
Andrei

Zugravu Dan in noiembrie 30th, 2017

Evitati firma BINIAN GENERAL CONSTRUCT si pa administratorul acesteia, ONITA FLORIAN.
Cititi cu atentie ceea ce scrie dl Marius Achiriloaei si luati in consideratie tot ce spune, inclusiv despre echipele pe care le aduna de prin Vaslui si alte locuri.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii