Categorii
Intrebari de la cititori

Ce culori sa aleg pentru amenajare la parchet si usi culoare fag?

Vreau sa pun citeva intrebari:


La un parchet de fag si usi care imita fagul ce covore se preteaza (culori)? Ce culoare trebuie sa aiba pielea coltarului, mobila si zugraveala? Si o ultima intrebare despre draperii: ce culori sa aleg si ce material?

Multumesc.

Intrebare de la Liviu, pe adresa redactiei: Ce culori sa aleg pentru amenajare la parchet si usi culoare fag?

Un răspuns la “Ce culori sa aleg pentru amenajare la parchet si usi culoare fag?”

Buna ziua!

Ne-ati intrebat ce culoare trebuie sa aiba covorul, mobila, zugraveala si perdelele unei camere (presupun ca e vorba despre o sufragerie) in cazul in care parchetul si usile sunt de culoarea fagului. Ei bine, nu exista o regula clara in acest sens. Avand in vedere ca fagul este o culoare deschisa, neutra, poate fi asortata cu majoritatea culorilor spectrului cromatic. Va recomand sa porniti de la definirea stilului de amenajare a livingului, iar ca urmare sa alegeti si restul: culoarea peretilor si a mobilei, accesoriile decorative etc.
Daca, de pilda, va place stilul minimalist de amenajare, puteti alege o canapea sau un coltar de culoare rosie (o culoare aprinsa, in orice caz), care sa fie si punctul de atractie al incaperii, ansamblul modular pentru sistemul tv-audio poate fi realizat dintr-un pal in nuante de gri maroniu, foarte populare in ultimii ani, peretii pot ramane albi (mai ales daca sufrageria este de mici dimensiuni), iar perdelele transparente pot fi si ele de culoare gri. Covorul unui interior minimalist trebuie sa fie pe cat posibil lipsit de imprimeuri, asadar, puteti alege un covor cu fir lung in nuante de gri sau alb.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *