Categorii
Intrebari de la cititori

Cost la cheie casa 200 metri patrati

Cat costa sa construiesc o casa de 200 metri patrati la cheie cu materialele dumneavoastra?


Intrebare de la vasile, pe adresa redactiei: Cost la cheie casa 200 metri patrati

14 răspunsuri la “Cost la cheie casa 200 metri patrati”

Buna ziua,la cheie cu materialele mele inclusiv finisaje de lux de genul STUCCOVENEZZIANO,SPIRITO LIBERO ,INSTINTO,NEVE etc 60000 euro,detin baraca n modulara ,betoniere,scule pentru orice etapa a constructiei,lucram pe baza de contract.0724045671 mezeicomnenul@gmail.com

Buna ziua. Buna ziua. Ma scuzati dar o oferta de pret nu se face la ochi dupa cati mp sunt scrisi de posibilul beneficiar. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaj/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu numar de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Pentru mai multe detalii si informatii contactati-ne pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576 Va multumim

PUTEM DISCUTA IN FUNCTIE DE PROIECT.NU AVEM PRETURI EXAGERATE.
DACA DORITI SA COLABORAM MA PUTETI CONTACTA LA TEL.-0766447076
O ZI BUNA.
ALEXANDRU TUDOR

buna ziua ,,pret corect dupa studierea proiectului.pret informativ 140 150 euro mp la rosu si la cheie 275,, 320..cu usile si scarile interioare din lemn masiv,detinem .atelier propriu timplarie lemn masiv,,putem lucra cu ..contract pe firma ..sau in regie proprie cu stima costel 0746350940

Buna ziua! Un pret estimativ este de 120 euro mp la rosu, 220 – 260 euro mp la cheie. Avem experienta 15 ani in construirea de imobile. Pretul corect putem sa stabilim daca trimiteti o copie proiectul la e mail gmarius69@yahoo.com lucram pe baza de proiect pe etape iar banii ii incasam dupa terminarea receptia etapei Relatii la telefon 0721123300

Buna ziua, in legatura cu cererea de pret.
Noi construim case, vile la pretul de 35-40 euro/mp, (manopera la rosu) si la 90-110 euro/mp (manopera+materiale la rosu), iar la cheie intre 200-250 euro/mp (manopera+materiale). Pretul variaza in functie de proiect.
Avem nevoie de un proiect pentru a va face o oferta concreta. Ne puteti contacta la numerele de telefon 0757 911 071 / 0727 689 884, sau pe mail craciun_invest@yahoo.com.
Suntem o firma de constructii care prestam toate tipurile de servicii si lucrari in constructii. Suntem din Maramures. V-as ruga sa ne trimiteti proiectul pe mail pentru a va face o oferta de pret, si sunt convins ca putem ajunge la un consens. Recomandarile noastre sunt cele ale clientilor nostrii. Multumesc si o zi buna.
Cu stima,
Gheorghe Craciun
Director
0757911071 / 0727689884
craciun_invest@yahoo.com

SC Craciun Investments SRL

Buna ziua…Sint din M-Ciuc si am doua echipe formate din cite 6-oameni si lucram in tot tara …Oamemi serios si harnici…Pentru detali va rog contactaii.nr.Tel..0747364674…Veress Andras

Buna ziua ,as dori sa construiesc o casa si caut detalii pentru preturi.in mare parte am vazut pe net un proiect margarita care mi se pare acceptabil dar cu usoare modificari…in esential as dori o casa in jurul a 150mp cu materiale nici prea scumpe nici prea ieftine .si va rog daca se poate sa imi spuneti macar un pret cu aproximatie sa am un habar…iar constructia as dori sa o fac intr-o comuna din judetul bacau si pot spune ca apa si curent am deja..

Buna ziua,
Pentru o „Casa Margarita” cu supr. constr.= 115.20 mp si supr. desf.= 225.44 mp, proiectantul recomanda 317eu/mp executie la cheie adica 71 500eu cu firma de constructii. Cu o organizare buna a lucrarilor si niste finisaje nu prea pretentioase, putem ajunge la 61 500eu. Daca lucrati cu echipe particulare de structura, instalatii, finisaje etc , care nu se vor intelege in santier, nu garantez calitatea lucrarilor. Initial veti obtine un pret bun dar reparatiile pot fi extrem de costisitoare dupa.Lucram in zona Iasi, Neamt si imprejurimi.
Pentru detalii suplimentare, deviz estimativ complet la tel.: 0763 432 917

SC.Lazar Total C-Tii
Presteaza servicii de constructii, case-vile la rosu sau la cheie, cu materialele firmei la preturi de 165 euro/mp ,( manopera+materiale) casa la rosu si 320euro/mp casa la cheie.
Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati, gimiana. ro sau alte relatii la email,lazar.constructii@gmail.com
Cu stima si respect,
Mihai Lazar
0766813228

Echipa de meseriasi din jud.Teleorman efectueaza lucrari de;hidroizolatii,termoizolatii,case la rosu/cheie,instalatii electrice/sanitare,restaurari/renovari,garduri etc.Daca v-am trezit interesul ne gasiti la nr.tel 0769942980 sau email ionpopescu182@yahoo.com.O zi buna va doresc.

Buna ziua la toata lumea! Sant din Craiova! Eu doresc o firma serioasa cu experti sa ami construiasca casa de la A la Z! Doar un nivel. Casa o doresc sa fie fara etaj dar construita de 240 de mp 1 dormitor matrimonial si 2 dormitoare pt copi 1 baie mare care duce din dormitorul matrimonial, 1 baie de marine mijlocie intre dormitoarele copiilor si inca una mica pentru musafiri 1 camera mica pt masina de spalat si uscat 1 camara pt depozitat legume etc, 1 bucatarie mare si 1 sufragerie iar sufrageria sa fie cu geamuri mari de sus pana jos. De afara intri in hol si din hol in sufragerie. La bucatarie doresc mobila sa o aduceti dumneavoastra daca va ocupati cu asa ceva sa fie din cires sau calitate f buna. Cat costa cu aproximatie cu materialele dumneavoastra de cea mai buna calitate. Nu vreau ieftin nici exagerat de scump dar vreau calitate. Astept un pret cu arpoximatie. Doresc o firma de constructii care sant experti si seriozitate maxima. Va multumesc si va doresc o zi buna!

Am uitat sa adaug din bucatarie si sufragerie a nevoie de un spatiu care sa fie masa de 6 persoane si dulapul care vor fi vasele. Intre bucatarie,sufragerie si aceast loc unde va fi masa de 6 persoane nu doresc usi ci totul deschis include holul la intrare in casa si holul intre dormitoare care nu l-am adaugat in primul mesaj. Total am cam 1000 de metri patrati si doresc si un garaj dar asta la final.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *