Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri manopera beci cu pereti si placa beton

Costurile manoperei pentru un beci 4,5 x 3,5 cu h 2,15 cu pereti si placa deasupra din beton? In cat timp se poate realiza?


Intrebare de la Marcel, pe adresa redactiei: Costuri manopera beci cu pereti si placa beton.

Nota redactiei: citeste si despre constructia beciului.

10 răspunsuri la “Costuri manopera beci cu pereti si placa beton”

BUNA ZIUA.
UNDE ESTE LOCATIA?PRETUL PENTRU MANOPERA SE CALCULEAZA IN FUNCTIE DE CERINTA DUMNEAVOASTRA.
DACA DORITI SA COLABORAM MA PUTETI CONTACTA LA TEL.-0766447076
O ZI BUNA.

Costurile manoperei pentru un beci 4 x 2,5 cu h 2,15 cu pereti si placa deasupra din beton? Cu sapatura si fara sapatura. In cat timp se poate realiza?
Locatia – Constanta

Buna ziua,

Care ar fi costurile pentru constructia unui beci de 3x4m cu amplasare la cativa metri de casa iar deasupra beciului o magazie de aceleasi dimensiuni, din BCA. Locatia este Iasi. Nu avem echipa, suntem interesati de colaborarea cu dumneavoastra.

Multumesc!

Buna ! si eu sunt interesat de costurile pt constructia unui beci de 4×6 langa cu amplasare la cativa metri de casa care un perete de 6 m vine in afara eoarece este o mica panta.locatia este in Crasna , jud.Gorj. Va Multumesc!

Vă rog din suflet să-mi dați sfaturi în lagatură cu construcția unui beci lângă casă. În primul rând vreau să știu cât costă săpatul manual a acestuia avănd L 6.50 m , l 3 m, și h 2.50 m. De asemeni manopera privind cofrarea pereților, izolarea și hidroizolația interioară și exterioară. Referitor la pânza freatica nu sunt probleme în sensul că au fost luate probe, aceasta fiind la mare adàncime. Vă mulțumesc mult.

Bună. Săpat manual beci 5000 lei, cofrat, 4500 lei, turnat betoane 3500 lei, hidroizolatii 3900 lei, (daca este nevoie drenaj 6700 lei) prețul este a manoperei. Cu stima Nelu 0752170901

@Nelu…
4900 € manoperă pentru un beci? Cu tva sau fără? Declarat sau pe șestache? Ce garanție se oferă?
Nea Nelu’, recunoaște că ești Ion Țiriac și mergi la muncă în jet privat altfel nu se explică. Nu ai pus manopera la scară…
Am firmă de construcții din 1990 în Franța dar așa aberații de prețuri ca în România nu am văzut.
La ăia 5 mii de euro mai pun 10 mii aduc în România doi portughezi și fac casa la gri (15 mii manoperă) cu gard, beci și acoperis, fără mâncare, băutură sau țigări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *