Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri teren si materiale casa in Giroc sau Giulvaz, Timis

Buna ziua, as dori si eu sa aflu cam cat m-ar costa 200 mp de teren in Giroc sau Giulvaz, materialele de constructie pentru o casa la cheie construita din BCA care sa fie alcatuita din: baie, bucatarie, 2-3 camere si un coridor (incaperile sa fie medii).


Tin sa mentionez ca doar pretul materialelor si al proiectului m-ar interesa. Si daca se poate ca idee racordarile la gaz, apa, curent si canalizare. Va multumesc anticipat.

Intrebare de la Doru, pe adresa redactiei: Costuri teren si materiale casa in Giroc sau Giulvaz, Timis.

2 răspunsuri la “Costuri teren si materiale casa in Giroc sau Giulvaz, Timis”

buna ziua ma numesc alin spunetimi va rog cum sa obtin si eu un teren la giroc de 500 m sunt din timisoara si ma-r intersa ca nu am posibilitate de a-mi cumpara sunt niste preturi exorbitante si am familie si un copil si am fost la primarie nimeni nu ma bagat in seama de ce exista atata mafie si nu poti concesiona un teren.stau in chirie si deja nu mai pot as vrea daca poate sa ma ajute cineva cu un indiciu ceva va rog mult lasatimi un mesaj pe adresa mea de mail de mai sus .este criminal ceea ce se intampla ca doar suntem cetateni europeni si nu poti concesiona un teren care ii dat de la D-ZEU si alti fac bani peste noapte va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *