Categorii
Intrebari de la cititori

Cum as putea aranja o curte de 500 mp sa arate ca un loc de vacante?

anunt concurs

Buna, as dori sa stiu cum as putea aranja o curte de 500 mp sa arate ca un loc de vacante, cu fantana arteziana, flori si la cat ar ajunge o decorare completa?


Intrebare de la sotir madalina aurelia, pe adresa redactiei: Cum as putea aranja o curte de 500 mp sa arate ca un loc de vacante?

anunt concurs

6 răspunsuri la “Cum as putea aranja o curte de 500 mp sa arate ca un loc de vacante?”

Pentru amenajarea unei unei curti de 500 mp, trebuiesc cunoscute mai multe detalii(dimensiunile in detaliu) daca exista o casa pe aceast spatiu si ce suprafata ocupa aceasta, pentru ca in functie de deschidere si lungimea terenului se poate face un plan viabil. Fantana arteziana poate avea pretul intre 100-2000 ron, in functie de marimea si designul dorit, la care se adauga costul instalatiei si pompei (dedeman.ro/ro/gradina/fantani.html). Florile se aleg in functie de gusturi, avand pret 5-35 ron/bucata. Ca sa amenajati pentru un loc de vacanta, puteti utila si cu un balansoar, un loc de joaca pentru copii cu leagane sau chiar un gratar. Toate acestea se pot face cand se cunosc dimensiunile terenului, iar in functie de asta se poate alege cum se utileaza.

Vindem piatra cubica de dimensiune 10X10X10, 10X10X5 pentru pavaj curti, alei, trotuare, piatra naturala de diferite sortimente si culori pentru placari garduri, socluri, pereti interiori exteriori, curti, alei, trotuare. Vindem piatra fasonata de diferite dimensiuni, piatra cioplita manual pentru decoratiuni intrerioare sau exterioare sau artizanale la cerere oferim si executia lucrarii. Construim foisoare, pergole, filigorii, balansoare, locuri de joaca ptr copiii, terase, barbeque, grill de diferite modele si marimi la cerere, cuptoare, cuptoare ptr paine, iazuri, aranjamente gradini. Echipa „casatamultvisata”

Buna ziua.
Putem sa va ajutam pentru a crea o zona de receptie si relaxare in deplina armonie cu spatiul inconjurator. Inainte de realizarea unui proiect trebuie sa gasim sursa de energie si inspiratie. De aceea va rugam sa ne contactati pentru a stabili impreuna detalile pentru proiectul dumneavoastra.

va sugerez beton amprentat,foisor de lemn invelit cu sindrila,alei pavate cu piatra de rau sau cubica,cuptor de paine si barbeque realizate din caramida aparenta.0724045671

BUNA ZIUA,JETS AQUA POOL SYSTEM CONSTRUCT-PLOIESTI POATE FI SOLUTIA DVS,SI IN FUNCTIE DE BUGET PUTETI AVEA O CURTE DE VIS . AVEM O EXPERIENTA DE 23 ANI IN CONSTRUCTIA DE PISCINE TOATE TIPURILE,JACUZZI-SPA,IAZURI,CACADE,HELESTEE,TERENURI SPORT,HAMAC-URI,FOISOARE LEMN MASIV,BARBECUE GRADINA,COMPLEX BARBECUE (BARBECUE,PROTAP,CUPTOR,AFUMATOARE,MASA LUCRU,ILUMINARE,CHIUVETA,ACOPERIT LEMN + CARTON ONDULAT),BANCI SI MESE LEMN,ALEI BETON AMPRENTAT DIVERSE MODELE SI CULORI,AMENAJARI GRADINI SI SPATII RELAX ETC. LAURENTIU POPA TLF 0734 872 622 / 0760 024 117 E-MAIL:jetsaquapool@yahoo.com VEZI CASA DEX AMENAJARI EXTERIOARE JETS AQUAPOOL SYSTEM CONSTRUCT . PRACTICAM CELE MAI MICI PRETURI DIN ROMANIA CCA 40% MAI MICI DECAT CONCURENTA,OFERIM GARANTIE SI FACTURA.SERIOZITATE SI EFICIENTA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *