Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum construiesc un gard de caramida? Tutorial Video


gard caramidaConstructia unui gard de caramida in regie proprie nu este atat de dificila cum poate parea la prima vedere.


In filmul de mai jos puteti vedea un video-tutorial care descrie pasii de urmat pentru a construi un gard din caramida care sa nu necesite finisare ulterioara.

Pentru a obtine un gard din caramida perfect drept se recomanda folosirea unor distantieri din fier intre caramizi. In acest fel se poate pastra distanta egala intre randurile de caramizi, rezultand un gard drept, gata finisat.

Tot in filmul de mai jos puteti vedea trei tehnici diferite de hidroizolare a miezului de fier din stalpii gardului. In primele doua variante hirdoizolarea lui se executa dupa zidirea caramizilor.


– Prima si cea mai simpla metoda consta in turnarea betonului in interiorul zidariei de caramida de pe stalp.

– A doua metoda presupune imbracarea stalpului intr-un invelis protector si hidroizolant din membrana bituminoasa, continuand prin umplerea cu beton a golului format.

– In cea de-a treia varianta propusa in film izolarea stalpului se face inaintea montarii zidariei de caramida. In acest scop se indica folosirea metodei clasice de cofrare cu lemn, urmand ca dupa uscare si decofrare sa inceapa zidirea propriu-zisa a stalpului.

Cum construiesc un gard de caramida? Tutorial Video:
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |
loading...

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii