Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Dormitoare moderne. Imagini amenajari – video

model dormitor modern


Observ ca stilul modern de amenajare a casei capata tot mai multi fani, in detrimentul stilurilor clasice, pe care eu personal le prefer.

Am mai scris despre amenajarea moderna a dormitoarelor, bucatariilor, livingurilor sau bailor. Si pentru ca acesta este un subiect mereu actual, astazi vreau sa va prezint un film cu imagini ale mai multor dormitoare moderne.

Tablia supradimensionata a patului matrimonial este una dintre trasaturile caracteristice ale dormitoarelor moderne. Pe langa latura functionala si practica a tabliei de mari dimensiuni, aceasta are si un pronuntat rol decorativ, infrumusetand peretele pe care este amplasat patul. De cele mai multe ori, tablia patului si noptierele acestuia formeaza un tot unitar.

Mobilierul modern pentru dormitor are un design simplu, minimalist, in linii drepte, iar paleta cromatica este extrem de variata, de la nuantele cele mai deschise pana la negru, simplu sau in combinatii cu alte culori. Cel mai des se remarca combinatiile formate din doua culori, una dintre ele fiind culoarea alba.

Dormitoarele moderne nu abunda in accesorii si alte elemente decorative, asa cum se intampla in cazul dormitoarelor amenajate in stil clasic. Asadar, va puteti rezuma la 1-2 corpuri de iluminat cu design deosebit (lustra, lampadar, aplica sau veioza), care sa accentueze minimalismul acestui stil de amenajare a dormitorului, fiind totodata si elementele decorative necesare.

Un răspuns la “Dormitoare moderne. Imagini amenajari – video”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *