Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Dormitoare moderne in culoarea verde

dormitor modern verdeCuloarea verde este una dintre cele mai relaxante si benefice culori ale spectrului cromatic. De aceea este indicat sa o avem in vedere pentru decorarea si amenajarea dormitoarelor moderne si nu numai.


Paleta nuantelor de verde este atat de variata, incat oricine poate alege cel putin una care sa-i fie pe plac. Verdele pal, verdele galbui, verdele oliv, verdele kaki sau verdele smarald (culoarea anului 2013) sunt doar o foarte mica parte a nuantelor de verde din care puteti alege pentru amenajarea si decorarea unui dormitor modern care sa emane armonie, caldura si echilibru.

dormitor modern verde smarald

Verde cu alb este una dintre cele mai placute combinatii folosite in amenajarea dormitorului. Combinatia amintita mai sus poate fi folosita in mai multe feluri – fie ca alegem sa vopsim intr-o nuanta de verde peretii dormitorului si sa alegem mobilier de culoare alba, fie ca vom zugravi un singur perete in verde (de regula, cel pe care este amplasat patul), lasandu-i pe ceilalti de culoare alba – oricare dintre variante va crea o atmosfera confortabila, perfecta pentru odihna si relaxare.

dormitor modern verde

Pe langa alb si verde puteti introduce si elemente decorative sau piese de mobilier in nuante de maro. O solutie moderna pentru imbinarea celor trei culori in decorarea dormitorului este folosirea imprimeului in dungi orizontale sau verticale pentru decorarea peretelui pe care este amplasat patul matrimonial. Pornind de la nuantele de pe imprimeul in dungi puteti continua decorarea si accesorizarea dormitorului. Cum ar fi, de exemplu, alegerea covorului, care poate fi in nuanta de maro a imprimeului in dungi de pe perete.

dormitor modern imprimeu dungi orizontale

Imprimeul floral este un alt tip de imprimeu modern ce poate fi folosit in decorarea dormitorului. Alegeti perdele, corpuri de iluminat, covoare, lenjerii de pat sau mobilier imprimat cu flori mari, bine definite, daca doriti sa aveti un dormitor in tendinte. Foarte important este sa nu folositi niciun fel de imprimeu in exces, in caz contrar, veti obtine o incapere incarcata si obositoare. Este suficient sa optati pentru un singur element decorativ cu imprimeu, care sa fie si punctul de atractie al dormitorului.

dormitor modern verde oliv

In calitate de accesorii e bine sa alegeti corpuri de iluminat din sticla alba mata, cu forme neregulate, covoare simple, perdele vaporoase sau rolete de bumbac intr-o singura nuanta.

dormitor modern imprimeu dungi verticale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *