Categorii
Intrebari de la cititori

Generator folosit pentru iluminat – solutie sa nu mi-l fure

anunt concurs

Am o căsuţă care este locuită doar la sfârşit de săptămână. În plus nu am încă racordare la reţeaua de curent electric. De aceea mi-am cumpărat generator pe care-l folosesc pentru iluminat, dar mai ales pentru scos apa din puţ pentru udatul grădinii.


Problema este că deşi l-am închis într-o anexă din curte mereu rămân fără generator. Daţi-mi vă rog o soluţie de închidere a generatorului astfel încât să nu mai fie posibil să fie furat pe viitor. V-aş ruga ca soluţia să nu fie mai costisitoare decât generatorul însuşi.

Intrebare de la Viorica Buchidău, pe adresa redactiei: Generator folosit pentru iluminat – solutie sa nu mi-l fure.

anunt concurs

3 răspunsuri la “Generator folosit pentru iluminat – solutie sa nu mi-l fure”

O solutie pentru prevenirea furtului este montarea unei camere video (sau 2 in functie de locatie), camera conectata la un DVR cu o conexiune la internet, casa sa transmita live inregistrarea, eventual sa salveze pe un site inregistrarea, iar alimentarea DVR-ului si a camerelor se face de la o baterie de amperaj mare de 12v, baterie care se incarca in weekend cand vine propietarul. Asa se poate urmari ce se intampla si identifica hotul in cazul furtului. In cazul in care nu se deplaseaza propietarul saptamanal, singura solutie ramane un caine, dar acesta trebuie hranit de cineva de incredere din zona (vecin).

SIMPLU! Sapi o groapa cubica cu muchea de un metru . Torni pe fundul gropii un strat de beton de 10 cm . Plasezi in groapa o cutie de lemn de la care ai scos fundul. Cutia sa aibe latura de 70 cm. La baza in contact cu placa de beton se plaseaza travesand peretii cutiei doua trei capete de teava care sa lege interiorul de malul gropii.(Drenaj eventual al inundatiei cu apa de ploaie. ) Torni beton intre pereti cutiei si ai gropii pana aproape de suprafata Comanzi si aduci de la un sudor (de garduri de cimitir sau asemenea( o rama cu Capac prevazut cu posibilitatea montarii unui lacat IMPOSIBIL DE TAIAT CU POLIXOR DE COLT (FLEX) – Stiu ei sa ataseaze capacului de metal o cutie metalica cu slit spre rama astfel incat de la rama sa partunda in cutie atasata un belciug pt lacat. Astfel lacatul va fi plast in cutie sub nivelul ramei. Torni restul de beton pana la cota solului prinzand in betonul astfel turnat rama cu incuietoare. Scapi cam la doua sute de lei.

cel mai simplu si cel mai ieftin este sa-l carati dupa dumneavoastra tot timpul,practic pentru hoti nu exista sisteme anti furt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *