Categorii
Proiecte de case inedite

Model de casa prefabricata foarte mica – 9,8 mp

exterior casa prefabricata mica


Read Nest (cuibul de lectura) este o casuta prefabricata, in stil minimalist, de doar 9,8 mp, conceputa de catre designerii si arhitectii companiei Dorte Mandrup Arkitekter.

Mini casa prefabricata a fost conceputa pentru a fi montata in curte sau gradina, in calitate de refugiu, fiind prevazuta doar cu o usa, o fereastra, un luminator in tavan, o masa, un pat si o biblioteca.

Interiorul cuibului de lectura este placat integral cu lemn, care confera caldura si confort, iar nuanta deschisa a acestuia absoarbe si inmulteste lumina naturala ce patrunde prin luminatorul montat tavan.

interior casa prefabricata

Rafturile integrate, ce ocupa un intreg perete al casutei, pot fi folosite pentru depozitarea cartilor si a obiectelor de uz personal.

Exteriorul casei prefabricate este placat cu lambriu vertical din lemn tratat.

casa prefabricata mica

Read Nest poate fi folosita, cum am spus si mai sus, in calitate de refugiu in curtea sau gradina casei, dar si in calitate de casuta de vacanta sau in calitate de casa pentru musafirii care va calca pragul in timpul verii. E drept ca lipsa unei bai sau a unui grup sanitar este o problema in vremurile noastre. Insa pentru cei care se multumesc doar cu un loc confortabil de dormit in zilele de vacanta, in sanul naturii, casa prefabricata Read Nest poate fi solutia ideala.

casa prefabricata interior mic

exterior casa prefabricata mica

interior casa prefabricata mica

Mai multe detalii despre acest proiect gasiti aici: dortemandrup.dk

3 răspunsuri la “Model de casa prefabricata foarte mica – 9,8 mp”

Superba creatie! Mai ales pt. cititorii patimasi care vor sa se ascunda putin de „gloata”!

Si noua ne place, Lidia. Si totusi, daca ar fi avut si un grup sanitar, parca ar fi fost mai faina 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *