Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Preturi amenajari interioare montaj / finisaje


Buna ziua.
Daca ar putea cineva sa treaca aici preturile medii sau pe zonele tarii pe metru patrat sau cum se calculeaza si ce costuri sunt pentru fiecare finisaj in parte la o casa:


Cat se ia pentru zugraveli, montare gresie si faianta, parchet, tencuieli, tencuiala decorativa, zugraveli, tinci, glet, lavabila, montare rigips, costuri montaj pereti rigips si orice alte amenajari/finisaje.

Intrebare de la George pe adresa redactiei: Preturi amenajari interioare montaj / finisaje (zugraveli, parchet, tencuieli, rigips etc).

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , , , , , , , , ,

Autor |

Comentarii

Mezei Francisc in mai 12th, 2013

tencuiala 15 lei metrul patrat,tinci driscuit 5 lei mp,sapa de egalizare 15 lei mp,placare rigips pereti 25 lei mp,placare rigips tavane 35 lei mp,glet de incarcatura plus glet de finisaj smirgheluire amorsa si vopsire cu vopsea lavabila 20 lei mp,parchet 12 lei mp,gresie faianta 25-30 lei mp,instalatie sanitara 800 lei baie. 800 bucatarie,350 lei pentru un calorifer,electricitate 500 lei de camera,termosistem cu polistiren dibluri de fixare,plasa de armare doua straturi de masa de spaclu un strat de tinci driscuit 40 lei mp,tencuiala decorativa 15 lei mp,de asemenea firma noastra este specializata in ZUGRAVELI DE LUX GEN STUCCOVENEZZIANO ,CADORO ,NEVE,SPIRITO LIBERO ETC .PRETURI CU TOT CU MATERIAL DE 80 LEI MP.mezeicomnenul@gmail.com sau 0724045671.

casatamultvisata in mai 12th, 2013

mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576 si primiti raspuns la oferta solicitata. Multumim

Mircea in mai 12th, 2013

Executam finisaje interioare si exterioare la preturi foarte modeste.Relatii tel.0728903340.email gheorghegredjuc@yahoo.com

George in mai 12th, 2013

casatamultvisata si Mircea: aveti preturile la secret? scrieti preturile aici detaliat. va e rusine cu ele?

casatamultvisata in mai 12th, 2013

Dl George va rugam trimiteti pe mail proiectul si o cerere de oferta si va raspunde-mi civilizat. Va rugam sa specificati in cerere ce fel de oferta doriti, doriti manopera doar sau manopera + materiale?
Multumim. O zi buna.

Vasile in mai 19th, 2013

Executam lucrari de finisaje interioare si exterioare (ZUGRAVELI CU LAPTE DE VAR IN DIFERITE CULORI SI MODELE).Relatii la telefon 0745871298.Preturi negociabile.

Nelu in mai 21st, 2013

Toata lumea vrea preturi dar ptr un pret corect se procedeaza astfel: beneficiarul cere -meseriasul la fata locului(dupa ce vezi lucrarea)da solutii. Ca sa inteleaga cei interesati ex:(mai sus am citit) gresie-faianta 25-30 lei ok, ce cada va pune? cabina de dus?de ce ar intreba un mes asta? ptr ca :peretii tre sa fie in vinclu si plan, de ce? ptr ca o cada/cabina nu ti se aseaza cum trebuie daca nu ai peretii pregatiti corespunzator.Acu intreb si eu :cum poti fae un pret corect ptr ambele parti in fata calculatorului? Multi vor calitate germana cu preturi romanesti.care-i mes are pretul lui si iti poate arata si lucrari(recomandari) succes.

FGL Alpin&Construct SRL in februarie 3rd, 2015

SC executa lucrarii de amenajari interioare si exterioare la preturi accesibile,plata se poate face si in rate. Nou producem si montam case sau anexe pe structura metalica.

Roman florin in iunie 6th, 2015

Exista intodeauna pret corect pentru o lucrare.Insa numai pentru cea executata ,in cele mai bune conditii si destul de practicabila,atunci poti sa ceri minimum.adica, de exemplu te duci tu ca meserias sa vezi zona de lucru si evaluezi stratu suport, gradul de dificultate si cerintele de calitate ale finisajului.bine inteles cine nu stie să-și calculeze munca ,intai se păcălește apoi experimenteaza daca poate sa ceara banii carei merită .

Roman florin in iunie 6th, 2015

Ce trebuie sa intelegeti,este ca ; pretul spus de dinainte al unei firme sau al unui meserias este intodeauna minimul.acasă sau la fata locului pretul este marit in cazul in care se adauga reparatii ulterioare,sau modificări in plus. Cand se spune un pret trebuie precizata marja de decalare .Ex pret pe m.patrat vopsea alba aplicata.intre10 si 180 lei,iar la fata locului se atinge cota rezonabila.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii