Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi izolatie mansarda deja finisata

Buna ziua,


am realizat o mansarda peste o casa existenta; ptr mansarda am mers doar pe lemn, osb si polistiren; am izolat acoperisul cu vata minerala prevazuta si cu AL, de 100 mm, … dar cand afara sunt 30 grade tot 30 grade sunt si in interior; ce as mai putea face? Avand in vedere ca e deja finisata (gipscarton, parchet…). multumesc anticipat de sfat.

Intrebari de la tiberiu, pe adresa redactiei: Sfaturi izolatie mansarda deja finisata.

3 răspunsuri la “Sfaturi izolatie mansarda deja finisata”

daca este finisata nu vad ce ati putea face,greseala in izolarea mansardei consta in grosimea de doar 100 mm de vata ,ideal este sa se realizeze o camera de aer intre asteriala si vata de minim 200 mm apoi sa se faca izolatie de 100mm de polistiren si 100 mm vata in total reies 400 mm ,adica perfect.

Adică, singură soluţie ar fi sa sacrific gipscartonul şi sa o fac din nou?? De dată asta cum trebuie….deci imediat sub astereala polistiren, după care 200 vată, barieră vapori şi la final gipscartonul. Am înţeles bine?

Hristos a inviat
trebuia pus polistiren de 100mm intre capriori imediat sub asteriala si abia dupa aceea facute tavanele.Daca se poate intra in pod se pot lipi si acum placile de polistire(un pic mai greu dar,mai bine decat sa darami tavanele)
sper ca am fost de ajutor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *