Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sfaturi izolatie mansarda deja finisata


Buna ziua,


am realizat o mansarda peste o casa existenta; ptr mansarda am mers doar pe lemn, osb si polistiren; am izolat acoperisul cu vata minerala prevazuta si cu AL, de 100 mm, … dar cand afara sunt 30 grade tot 30 grade sunt si in interior; ce as mai putea face? Avand in vedere ca e deja finisata (gipscarton, parchet…). multumesc anticipat de sfat.

Intrebari de la tiberiu, pe adresa redactiei: Sfaturi izolatie mansarda deja finisata.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Mezei Francisc in mai 4th, 2013

daca este finisata nu vad ce ati putea face,greseala in izolarea mansardei consta in grosimea de doar 100 mm de vata ,ideal este sa se realizeze o camera de aer intre asteriala si vata de minim 200 mm apoi sa se faca izolatie de 100mm de polistiren si 100 mm vata in total reies 400 mm ,adica perfect.

tiberiu in mai 4th, 2013

Adică, singură soluţie ar fi sa sacrific gipscartonul şi sa o fac din nou?? De dată asta cum trebuie….deci imediat sub astereala polistiren, după care 200 vată, barieră vapori şi la final gipscartonul. Am înţeles bine?

adrian in mai 5th, 2013

Hristos a inviat
trebuia pus polistiren de 100mm intre capriori imediat sub asteriala si abia dupa aceea facute tavanele.Daca se poate intra in pod se pot lipi si acum placile de polistire(un pic mai greu dar,mai bine decat sa darami tavanele)
sper ca am fost de ajutor

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii