Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Solutie pentru evitarea infiltrarii apei in beton piscina supraterana


anunt concursIn cursul anului, voi construi o piscina aproximativ 7m lungime 3,5m latime 1m adancime supraterana, descoperita, din beton ciment.


Caut CEA MAI IEFTINA !!! solutie pentru impermeabilizarea betonului, sau izolarea partii interioare, sau orice alta solutie pentru evitarea infiltrarii apei in beton. Exista vopseluri speciale pentru hidroizolatii? sau in caz extrem aleg placarea cu gresie/faianta. Este bine cu gresie? iarna, vara, dilatatii, contractii, nu crapa placarea?

De ce folosesc piscinele de prin hoteluri placutele ceramice tip mozaic, este cumva solutia ce o caut?

Intrebare de la Toader Calin, pe adresa redactiei: Solutie pentru evitarea infiltrarii apei in beton piscina supraterana.


anunt concurs
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , ,

Autor |

Comentarii

Filip Daniel in mai 1st, 2013

Pentru impermeabilizarea piscinei, exista solutii speciale de hidroizolare care au diverse denumiri in functie de producator (Hidrostop) si care se aplica pe beton prin pensulare si fomeaza o pelicula protectoare cu grosime de 5 mm, solutia asta fiind la piscinele deja construite. De obicei cand se construieste piscina, se pune la fundatie o folie care are rolul de impermeabilizare a constructiei. Placarea cu gresie sau faianta are rol doar de design, la o cantitate mare de apa, cu presiunea exercizata sunt infiltratii mari. La orice constructie se fac periodic se fac reparatii, deoarece pamantul lucreaza si pot aparea crapaturi si orice constructie trebuie intretinuta.

casatamultvisata in mai 1st, 2013

Buna ziua . Sfatul meu consultati un specialist nu o realizati dupa cum considerati dv . Cu stima

Mezei Francisc in mai 3rd, 2013

in completarea sfatului dat de Filip as adauga vopsirea cu 3 straturi de REZINA,este speciala pentru apa si in plus are si aspect frumos

Constantind Deca in mai 25th, 2015

Cum pot fi reparate fisurile intr-o placa de beton groasa de 8 cm?
Utilizarea ei este pentru parcare si va fi folosita ca suport pentru pavele. Multumesc pt sfaturi

POPA LAURENTIU in mai 25th, 2015

in primul rand betonul ca si ceramica sau vitro glass-ul pentru placarea interioara a piscinelor nu sunt hidroizolanti.vopseaua clor cauciuc pentru vopsirea interioara a piscinelor nu are o durata prea mare de rezistenta fiind necesara aplicatia acesteia chiar de 5-6 ori pe vara si asta daca suprafata interioara a piscinei are un finisaj perfect fara gauri sau pori.solutia sigura 100/100 reusita: constructie vas piscina din blocheti beton vibropresati ,finisaje,tencuieli,placare si finisaje exterioare,placare interioara cu liner termosudat in situ sau constructia vasului pe structura de lemn,finisaje,tratamente lemn si placare interioara liner termosudat,si atentie mare la calitatea si instalarea sistemului de filtrare.pentru mai multe detalii,Laurentiu Popa – jets aquapool system construct tlf 0760 024 117 0734 872 622-Ploiesti Prahova

Maria Bucatica in iulie 2nd, 2016

Buna ziua,

Am un bazin din beton unde 5/4 si adancime 4m care vreau sa-l folosesc pentru colectarea apei apoi din el sa pot folosi la udarea unei plantatii de zmeur.Problema este ca vreau sa-l izolez ,pierd apa si daca tot ma apuc sa dau niste bani sfatuiti-ma cum sa incep sa iasa un lucru bun.

Multumesc frumos!

CORAS in iulie 7th, 2016

Buna ziua,

Am un bazin din beton unde 5/4 si adancime 4m care vreau sa-l folosesc pentru colectarea apei apoi din el sa pot folosi la udarea unei plantatii de zmeur.Problema este ca vreau sa-l izolez ,pierd apa si daca tot ma apuc sa dau niste bani sfatuiti-ma cum sa incep sa iasa un lucru bun.

Multumesc frumos!

Petrisor in februarie 15th, 2018

a aceeasi problema. Am folosit beton special cu aditivi impermeabilitate si tot pierd apa din bazin!O sa incerc cu solutie de apa de sticla…

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii