Categorii
Intrebari de la cititori

Am doua oferte pentru constructie casa la rosu. Mi se par cam scumpe

Sunt interesat de oferte pentru constructie casa la rosu. Autorizatia de constructie iese in 2 saptamani.


Casa P+M are amprenta 9×8 parter, 9×8 mansarda si o terasa de 28 mp.
Pana in prezent am 2 oferte de 6.000 si 5.500 euro, care mi se par cam scumpe.
Ce parere aveti?

Intrebare de la voinea radu, pe adresa redactiei: Am doua oferte pentru constructie casa la rosu. Mi se par cam scumpe.

19 răspunsuri la “Am doua oferte pentru constructie casa la rosu. Mi se par cam scumpe”

Nu consider ca sunt scumpe , noi pentru manopera „la rosu” de la fundatie si pana la inclusiv ralizarea acoperisului si punerea tablei sau tiglei pe casa tot 6.000 Euro am lua. Difera foarte mult ce lucrari se efectuaza si sunt cuprinse in acea oferta.O zi buna.

DACA VI SE PAR SCUMPE FACETI IN REGIE PROPRIE CU RUDELE.
CINE CREDE CA O CONSTRUCTIE SE FACE USOR SE INSEALA.
CE MA MIRA CEL MAI MULT ESTE CA PENTRU CLIENT ESTE CRIZA IAR PENTRU CONSTRUCTOR NU .
ORICUM CINE V-A DAT ACESTE PRETURI SUNT CEI MAI TARI MESERIASI.
SUCCES!

Echipa de constructori din Maramures executa lucrari de constructii de orice fel,in toata tara,la preturi rezonabile.Relatii la tel 0728903340.

Stimate domn, pentru fundatie va asigur un pret de 4000 de lei.
Pentru fiecare etaj+placa un pret de 140 lei/m2
Lucrez numai cu elefant, cifa. NU mancare, nu bautura. Numai amenajarea de santier s-o asigurati dvs. si resursa energetica. O combinatie regie proprie+sursa externa.
0748704725

Buna ziua,

Va pot oferii un pret de 5200Euro pentru manopera Executie casa la rosu. Daca sunteti interesat ma puteti contacta la 0765.276.354.

Parerea mea este ca preturile ofertate sunt bune,dar lucrarea se poate face si la pretul de 4.000 euro.Relatii la tel 0743756411.

buna ziua ,eu acum mi am terminat casa la rosu ,casa numai parter , va pot spune ca este bine si normal ca orcine va face o oferta de pret sa va faca oferta pe faze de lucru ,fundatie ,zidarie ,placa peste parter ,sarpanta,acoperis……, cereti oferte pe baza proiectului care il aveti ,depinde de multe ,din ce se construieste casa ,caramida ,bca, cata armatura va intra care trebuie prelucrata ,din ce faceti acoperisul ,e una sa o inveliti cu tabla alta e cu tigla ,stuf .. pentru ca preturile la manopera difera ,depinde mult si de complexitatea lucrari.Sa va ajute Dumnezeu ,e o mare satisfactie sa iti construiesti o casa .

Buna Marian.Si eu as dori sa incep constructia unei case de parter, fara pivnita, fara mansarda,la inceputul lunii iulie, am toate avizele.Ne-ar fi de mare folos ca sa stim si noi pretul real al manoperei si al materialelor.Cat ai cheltuit la rosu cu materiale, cu tot.Eu as dori o casa de parter fara mansarda, fara pivnita, suprafata desfasurabil de 127 mp, suprafata utila de 97 mp, inclusand si o terasa de 12 mp, fara placa de beton sub acoperis, numai cu centura .Zidaria din caramida de 30, phoroterm sau termobloc, acoperisul din tigla ceramice Bramac sau ceva asemanator.Te rog sa-mi spui casa ta ce parametrii au, din ce este construit (zidaria) si acoperisul din tigla metalice sau ceramice, si cu cat ai cheltuit, cu cat ai reusit sa le ridici in rosu? Cu stima si respect Fodor

Buna seara…fara planurile casei nu se poate face o oferta de pret….Insa judecand dupa o constructie similara, o putem executa la 5000e……avem lucrari in derulare in Popesti si Berceni/IF….avem logistica necesara si nu percepem avans…plata pe etape…lucram si cu materialele noastre…pt orice inf tel 0728600258

Buna ziua dl. Fodor pentru oferta de pret contactati-ne. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Pentru mai multe detalii si informatii contactati-ne pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576. Multumim

Buna ziua,parerea mea este normal sa negociezi preturile pentru a construi o casa de ex mai apar si modificarii in timp ce o faci ca mie mi sa intaplat acum 2saptamani am facut una in bragadiru if si pretul a fost mai mic decat acesta eu am facuto la cheie dar depinde si de casa adica cat de mare ma refer la metraj.Daca vreti asta e nr meu0727587011 va multumesc

Pentru FODOR .da se pare ca avem cam acceasi suprafata construibila ,eu am construito cu caramida de 25 ,nu am placa de beton peste parter ,am din lemn peste care am pus plasa si am turnat o saba de 6 centimetri ,am invelito cu tigla bramac ,romana maro cu protector ,186 mp, .Depinde de unde va luati materialele .daca nu aveti cat de cat idee cum se construieste o casa este bine sa va puneti un diriginte de santier ,materiale am cumparat eu ,asa ca face ti un necesar de materiale ,mergeti la toate depozitele din zona si vede ti ce oferte va fac ,atentie la necesarul de materiale puneti va un 10%in plus pentru ca nu o sa gasiti exact pe masura lungimile care va trebuiesc (ex.capriorii..),fierul luatil la 12m bara pentru a nu avea pierderi mari . In ceea ce priveste manopera asigurativa ca constructorul are tot ce ii trebuie ,o parte din cofrage , popi ,scule ..etc , sa nu trebuiasca sa inchiriati dumnavoastra popi sau alte scule ajutatoare .pretul la materiale depinde si de cat beton aveti de turnat ,cu ce il turnati de la ce distanta il aduceti ,cel mai bine turnati cu pompa adis cu cifa ,economisti timp ,apa ,curent manopera si aveti certitudinea ca e un beton bine amestecat si bine turnat .la mine in jur de 21 mii euro materiale ,aproximativ 9000 euro manopera .durata ridicari la rosu cu acoperisul montat 68 zile lucrate in medie 4 muncitori .de pinde iarasi cu cine construiti ,firma sau regie proprie .Sa va ajute dumnezeu .

Ce bine ar fi ca in cazul constructiei constructiei in regie propie (facute cu rudele), la beneficiari sa vina itm-ul, protectia muncii, garda financiara, sa impoziteze si sa-i dea amenzi, sa plateasca tva ‘pe branza si pe rosii’ atunci sa vedem daca 5000 de EU i se par ‘scumpi’

buna ziua am citit anuntul dumneavoastra despre casa la rosu am o oferta de 4500 eur tel 0743457530 o zi buna ..

SC.Lazar Total Constructii,executa ,case,vile,la rosu sau la cheie,cu materialele firmei,numai pe baza de contract ferm.
Pentru detalii ,numai cu proiect la adresa de email,lazar.constructii@gmail.com

Buna!
Pretul real este de 4000Euro.
Va rog sa ma contactati .Tel.754394422

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *