Categorii
Intrebari de la cititori

Am o casa de construit, proiectul este finalizat. Astept oferte de pret

Buna ziua, am o casa de construit, proiectul este finalizat si vreau sa incep luna asta constructia. Sunt in cautare de oferte de pret. Pentru detalii despre proiect va rog sa ma contactati pe mail pop.mariusvasile@yahoo.com. Astept cu interes ofertele.


Intrebare de la Marius, pe adresa redactiei: Am o casa de construit, proiectul este finalizat. Astept oferte de pret.

9 răspunsuri la “Am o casa de construit, proiectul este finalizat. Astept oferte de pret”

Interesat de proiectul si intentiile dvs.
Pentru a putea face o oferta justificativa si avansa un pret va rog sa-mi trimiteti proiectul la adresa de email cromprest@yahoo.com
Avem disponibilitate imediata si precizez faptul ca am lucrari in derulare care se pot viziona. Am in vedere o colaborare bazata pe seriozitate, reciproc avantajoasa si benefica ambelor parti. Astept proiectul. Va Multumesc. Tel 0722904669.

Buna ziua. Cred ca ati scris gresit mailul dl. Marius.
Pentru oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Deasemenea va rugam sa solicitati in mail ce fel de oferta doriti: la cheie ? la rosu ? etc …. si locatia constructiei.
Pentru mai multe detalii si informatii contactati-ne pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576
Multumim
Cu respect si stima,
Echipa ”casatamultvisata”
casatamultvisata@yahoo.com

buna ziua ,construim case vile la rosu si la cheie,pe firma sau regie proprie,la alegerea dv,oastra.un pret corect dupa ce studiem planurile casei.cu stima costel 0746350940..

Comstructori din Maramures,oameni seriosi,va pot executa constructia la un pret foarte avantajos.Relatii la tel.0728903340.

SC.LAZAR TOTAL CONSTRUCTII,executa case din lemn,caramida,la rosu sau la cheie,cu materialele firmei,numai in Bucuresti-Ilfov,pentru relatii,tel.
0766813228,0748348199,numai pe baza de proiect.
Cu stima Mihai Lazar

BUNA DIMINEATA.
MA NUMESC ALEXANDRU TUDOR SI VA POT EXECUTA LUCRAREA PE CARE DORITI SA O FACETI.
ESTE NEVOIE DE DOCUMENTATIE PENTRU A VA DA O OFERTA DE PRET CORECTA.LOCATIA?
DACA DORITI SA COLABORAM MA PUTETI CONTACTA LA :MAIL.-auratudor23@yahoo.com
SAU LA TEL.-0766447076
O ZI BUNA VA DORESC.
ALEXANDRU TUDOR

LINDEC ROMANIA Srl executa constructii civile si industriale, lucrari de renovare, reabilitare si restaurare, beton amprentat si orice alta lucrare in domeniul constructiilor la cele mai avantajoase preturi. Contact: Daniel Diaconescu, sales representative Dambovita, e-mail: danydiaconescu@gmail.com

In legatura cu solicitarea dvs, avem nevoie pentru centralizatorul de costuri de proiectul dvs. In plus detalii despre ce fel de oferta doriti:la cheie, la rosu, cu materialele noastre, cu materialele dvs, si locatia constructiei.

O zi buna,
Daniel Diaconescu
Sales Representative Lindec Romania

salut marius sint depinde de supra fata casei pe care o vrei sa o faci dar pot sa iti dau un numar de tel 0743457530

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *