Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casuta de gradina devine Casa Viitorului in Marea Britanie si SUA


casuta de gradina transformata in casa angliaCriza imobiliara din ultimii ani a transformat sansa de a avea o casa proprietate personala intr-un vis greu de realizat pentru foarte multi oameni din intreaga lume.


Un constructor britanic, afectat si el de colapsul din domeniul constructiilor, a gasit solutia perfecta de a evita criza financiara, transformand o casuta de gradina intr-o micro casa pe care britanicii o considera deja casa viitorului.

Desi au dimensiunile unor casute de gradina pentru depozitarea uneltelor, „Tiny Homes on Wheels” (mini case pe roti) au devenit deja foarte populare in Marea Britanie si in SUA, mai ales in randurile tinerilor care viseaza sa devina proprietarii unei locuinte personale.

interior casuta de gradina utilata

Contrar dimensiunilor reduse, casuta in miniatura este prevazuta cu o bucatarie complet utilata, o baie cu wc si cabina de dus, un living si un dormitor.


interior casuta de gradina dormitor

Pretul unei astfel de locuinte mobile porneste de la aproximativ 11,700 Euro, pentru varianta de baza si poate ajunge la 21,000 Euro, in varianta complet dotata si utilata.

Casele miniaturale, inventate de constructorul britanic Mark Brown, sunt foarte bine izolate, au un consum redus si pot fi transportate foarte usor, datorita rotilor din dotare.

interior casuta de gradina bucatarie

interior casuta de gradina living

casuta de gradina casa viitorului

casuta de gradina transformata in casa anglia
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii