Categorii
Proiecte de case inedite

Casuta de gradina devine Casa Viitorului in Marea Britanie si SUA

casuta de gradina transformata in casa anglia

Criza imobiliara din ultimii ani a transformat sansa de a avea o casa proprietate personala intr-un vis greu de realizat pentru foarte multi oameni din intreaga lume.


Un constructor britanic, afectat si el de colapsul din domeniul constructiilor, a gasit solutia perfecta de a evita criza financiara, transformand o casuta de gradina intr-o micro casa pe care britanicii o considera deja casa viitorului.

Desi au dimensiunile unor casute de gradina pentru depozitarea uneltelor, „Tiny Homes on Wheels” (mini case pe roti) au devenit deja foarte populare in Marea Britanie si in SUA, mai ales in randurile tinerilor care viseaza sa devina proprietarii unei locuinte personale.

interior casuta de gradina utilata

Contrar dimensiunilor reduse, casuta in miniatura este prevazuta cu o bucatarie complet utilata, o baie cu wc si cabina de dus, un living si un dormitor.

interior casuta de gradina dormitor

Pretul unei astfel de locuinte mobile porneste de la aproximativ 11,700 Euro, pentru varianta de baza si poate ajunge la 21,000 Euro, in varianta complet dotata si utilata.

Casele miniaturale, inventate de constructorul britanic Mark Brown, sunt foarte bine izolate, au un consum redus si pot fi transportate foarte usor, datorita rotilor din dotare.

interior casuta de gradina bucatarie
interior casuta de gradina living
casuta de gradina casa viitorului
casuta de gradina transformata in casa anglia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *