Categorii
Intrebari de la cititori

Cat ma costa documentatia in vederea obtinerii proiectului si tuturor avizelor necesare pentru constructie

Locuiesc in judetul Alba si as dori sa stiu cat m-ar costa toata documentatia in vederea obtinerii proiectului si tuturor avizelor necesare pentru constructia unei case cu amprenta de 88 mp subsol, parter si mansarda? Va rog cat mai repede un raspuns daca se poate. Va multumesc.


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Cat ma costa documentatia in vederea obtinerii proiectului si tuturor avizelor necesare pentru constructie.

2 răspunsuri la “Cat ma costa documentatia in vederea obtinerii proiectului si tuturor avizelor necesare pentru constructie”

Buna ziua dna Elena . Va rugam sa ne contactati si va ajutam cu placere de la proiectare – avizare – autorizare – executie la cheie .
Dorim sa va prezentam oferta noastra. Daca sunteti interesati contactati-ne! Multumim.
mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742 756576.

Dorim sa va prezentam oferta noastra. Daca sunteti interesati contactati-ne! Multumim.
Societate de constructii cu o vasta experienta, executa case / vile cu plata in rate avantajoase direct la dezvoltator / constructor, dobanda simbolica, finantare doar cu buletinul, perioada de finantare flexibila. Doriti o vila / casa la pretul unui apartament? Noi suntem solutia! Firma cu o vasta experienta in constructii executa: proiectare (D.T.A.C. + P.TH, de la Certificatul de Urbanism, proiectul, arhitectura, avizele, pana la faza de obtinere a Autorizatiei de Constructie), consultare, mentenanta, dirigintie de santier, realizarea constructiei la cele mai mici preturi de pe piata. Contactati- ne cu incredere ! Preturi minime, calitate maxima! Posibilitatea de plata in rate doar cu buletinul sau prin programul „prima casa” ! Informatii pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742 756576.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *