Categorii
Obiecte de Mobilier

Corporate Office Solutions lanseaza noi produse de design destinate spatiilor de birouri

mobilier cos 1

Corporate Office Solutions lansează noi produse din gamele Urban Retreat de la Interface și Coalesse de la Steelcase.


Corporate Office Solutions (COS) a lansat în cadrul unui eveniment dedicat arhitecților și designerilor, desfăşurat pe 13 iunie la ultimul etaj al clădirii Crystal Tower, gama de mochetă Urban Retreat™ de la Interface şi gama de mobilier Coalesse, divizie Steelcase Inc.

Prima colecţie, pe care Interface o pune la dispoziție la nivel global și produsă local pe 4 continente, explorează conexiunea umană cu elementele naturale. Design-ul spectaculos şi totodată extrem de funcţional al celor 9 stiluri de mochetă pornește de la texturi fine către forme organice pure. Culorile alese de cei de la Interface variază de la culorile pământului la verde luxuriant sau gri, pentru a imita iarba, scoarţa de copac sau piatra.

Urban Retreat™ are la bază conceptul de biofilie, care teoretizează că oamenii au nevoia biologică de a fi conectaţi cu natura pe 3 niveluri: fizic, mental şi social şi că această conexiune influenţează bunăstarea, productivitatea şi relaţiile sociale.

David Oakey, designer la Interface şi creatorul Urban Retreat™, face legătura dintre biofilie şi trendurile globale. Cercetările au arătat că, deşi din ce în ce mai mulţi oameni aleg să trăiască şi să muncească în oraşe, îşi doresc în acelaşi timp să nu se îndepărteze de natură. Urban Retreat™ vine în întâmpinarea acestui trend de a reîmprospăta mediul urban, prin oferirea unei serii de design-uri inspirate din lumea naturală.

mocheta cos 1

Urban Retreat™ beneficiază de o tehnologie nouă, unică, deținută în prezent doar de către Interface. Tehnologia oferă posibilitatea de a introduce în structura mochetei un stil multicolor, complex, încorporând mai multe modele. Ca rezultat, produsele au un aspect unic și elegant, transformând orice mediul de lucru într-un refugiu inspirat de natură.

Respectul Interface pentru mediu înconjurător se regăseşte dincolo de stilurile mochetei Urban Retreat™, prin aceea că fibrele folosite conţin 81% materiale reciclate, provenite în parte din plase de pescuit reciclate. Sustenabilitatea face parte din filosofia companiei, definită în proiectul „Mission Zero„: reducerea totală a impactului negativ asupra mediului înconjurător până în anul 2020.

În cadrul aceluiași eveniment, COS a lansat produsele de mobilier din gama Coalesse, un brand premium al companiei Steelcase, lider mondial în industria mobilierului pentru birouri.

Datorită rolului din ce în ce mai important al tehnologiei, la care se adaugă mobilitatea crescută și globalizarea, foarte mulți profesioniști își iau munca cu ei oriunde se duc. În consecință, viața profesională și cea personală fuzionează, iar rolul producătorilor de mobilier este de a răspunde noului mod de a lucra printr-un design inovator. Născută în 2008 în America, Coalesse, o divizie Steelcase Inc., a tradus aceste schimbări de trend în conceptul „The New Work Day„.

mobilier cos 2

Coalesse a studiat felul în care lucrăm, colaborăm sau socializăm. Apoi le-a cerut unora dintre cei mai talentați designeri din lume să creeze soluții de mobilier care să combine confortul, funcționalitatea și satisfacția emoțională. Rezultatul: un mobilier inovativ și practic, care ne permite să creăm un mediu inspirațional în orice locație. Produsele Coalesse sunt confortabile, elegante, versatile, destinate birourilor, dar și locuințelor personale.

Numele Coalesse înseamnă „a se întâlni”, de aceea design-ul produselor răspunde nu numai unui nou mod de a lucra, ci unui nou lifestyle – intersecția din ce în ce mai pronunțată între viața personală și cea profesională.

Corporate Office Solutions (COS) este specialist în soluții integrate pentru amenajarea la cheie a spațiilor de birouri, prezent pe piața din România de peste 15 ani. COS este dealer unic și autorizat Steelcase și Interface® și oferă servicii de design pentru spații de birouri, lucrări de construcții și instalații, project management, servicii de relocare și mobilier pentru spațiile de birouri.

Steelcase, înființat în S.U.A. în anul 1912, este lider mondial în industria mobilierului pentru birouri.
Interface® este lider mondial în fabricarea de mochetă modulară sustenabilă și prima companie din domeniu care a adoptat sustenabilitatea în afaceri.

mobilier cos 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *