Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum inlaturam vopseaua de pe pereti?


Avem o bucatarie spatioasa insa amenajarea interioara a fost facuta in epoca trecuta, nelamurirea noastra consta in inlaturarea vopselei de pe pereti. In trecut s-a folosit o vopsea de metal / lemn cu care s-a dat de jur imprejur pe pereti pana la inaltimea de 1.5 m. Optiuni precum diluant sau arderea suprafetei ies din calcul. Ar fi posibil sa aplicam adeziv de polistiren (lipicios) sau tinci peste stratul de vopsea dupa care sa aplicam glet?


Intrebare de la george, pe adresa redactiei: Cum inlaturam vopseaua de pe pereti?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

sase sase in iunie 23rd, 2013

Cu diluant nu rezolvi nimic intradevar.Prin ardere este destul de complicat.In primul rand se poate ca arderea sa nu fie complete si sa trebuiasca sa mai adopti o metoda mecanica dupa aceea , razuirea.Ce propui cu tinci peste vopsea sau cu adeziv de polistiren iar nu este viabil.Cel mai sigur este sa indepartezi stratul de glet cu vopsea pana la tenncuiala. Apoi se poate prelucra suprafata pentru finisajul pe care in doresti.Altfel risti ca finisare anoua sa cada.Este drept indepartare straului de glet este anevoioasa , comporta un pic de efort fizic dar crede-ma asa este cel mai bine si mai putin riscant.Orice mester cat de serios iti va spune la fel. Nu sunt mester , dar am trecut prin asemenea incercari si metoda descrisa a dat rezultat. Anterior am incercat si cu foc dar am renuntat. Iar celelalte metode nu au fost agreate de meserias care in conditiile respective a refuzat sa execute lucrarea pentruca nu putea da garantie.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii