Categorii
Utile

Declaratia castigatoarei Concursului CasaDex Editia 1 – TEXT si POZE

castigatoare concurs casadex

Ieri a ajuns la destinatie curierul cu coletul ce continea premiul pentru concursul desfasurat la www.casadex.roProbleme si dileme in amenajari si constructii – EDITIA 1: O bormasina BOSCH si o lenjerie de pat.


Am rugat-o pe Teodora sa faca o poza cu premiul si sa o trimita pe adresa redactiei, iar aseara am gasit in casuta de email poza de mai jos.

Speram sa ii fie de folos premiul, iar pe voi va asteptam la urmatoarele concursuri organizate de cel mai citit blog Home&Deco – www.casadex.ro, care vor avea ca premii obiecte utile pentru casa si gradina.

I-am adresat si cateva intrebari Teodorei, la care ne-a raspuns si pe care le afisam aici:

Ma numesc Teodora si sunt castigatorea premiului din concurs, ptr care va multumesc mult.
Sunt o cititoare fidela a site-ului CasaDex, de unde am si aflat de acest concurs. Sunt foarte interesata de tot ce tine de Casadex, deoarece imi construiesc o casa si orice sfat in aceasta privinta este bun de luat in considerare.

Referitor la urmatoarele concursuri, si la ce premii as dori sa mai fie, consider ca orice premiu este bine venit, atata timp cat este util ptr casa. Sectiunia mea preferata este cea referitoare la amenajariile interioare, deoarece este foarte important sa ai gust in aceasta privinta, si nu in ultimul rand la amenajarea curtii si a gradinii, unde atat sfaturile dvs. cat si ale celorlalti cititori sunt foarte utile.

castigatoare concurs casadex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *