Categorii
Amenajari si decoratiuni exterioare Gradina

Decoratiuni de gradina din materiale reciclate

decoratiune suport flori gradina roaba


Recunosc ca atunci cand ma gandesc la o gradina de vara imi imaginez un spatiu verde, ingrijit, plin de diverse decoratiuni si flori plantate in tot felul de ghivece, care de care mai colorate si mai frumoase. Stiu insa ca decoratiunile de gradina sunt atat de scumpe incat deseori suntem nevoiti sa renuntam la achizitionarea lor, cautand solutii ieftine si la indemana.

Ei bine, va spun ca acest lucru poate constitui chiar un avantaj, punandu-ne creativitatea la incercare si obligandu-ne sa ne suflecam manecile si sa ne facem singuri diverse decoratiunile de gradina din obiecte reciclate. Cu totii avem prin casa sau prin curte diverse lucruri vechi, ajunse inutile pe care le putem transforma in superbe decoratiuni pline cu flori de sezon: cutii de conserve, cauciucuri vechi, galeti, borcane, oale, cutii din lemn, stropitori scoase din uz, scaune demodate, roabe obosite, biciclete ruginite, cizme, ghete si pantofi uzati, instrumente muzicale deteriorate iremediabil sau chiar obiecte de mobilier la care nu ne vine sa renuntam, desi nu ne mai plac de ani buni.

ghivece flori cutii conserve

Cu putina munca si ceva imaginatie (trebuie sa existe si asa ceva prin casa) putem crea decoratiuni unice, din materiale reciclate, cu care sa ne infrumusetam gradina, curtea, terasa sau chiar balcoanele.

Iata cateva imagini cu astfel de decoratiuni hand-made din care va puteti inspira si voi.

Vezi si: Aranjamente florale in incaltaminte si Jardiniere superbe din scaune vechi

decoratiuni gradina cauciucuri colorate

suport flori gradina roaba lemn

decoratiune gradina biciclete vechi

Un răspuns la “Decoratiuni de gradina din materiale reciclate”

sau borduri din sticle de vin (fusaru.blogspot.ro/2013/06/altfel.html), sau ghivece din bocanci vechi (fusaru.blogspot.ro/2013/05/detalii-si-promisiuni.html)
🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *