Categorii
Intrebari de la cititori

Doresc sa construiesc casa langa Pitesti, structura lemn si OSB, polistiren de 10

Buna ziua,
Doresc sa construiesc o casa pe structura de lemn si OSB la exterior placat cu polistiren de 10 cm. Suprafata locuibila a casei este de 80 mp, practic casa va avea o bucatarie, o baie, o camara si doua camere, casa se va construi doar pe un singur nivel, fara mansarda.


Casa se va construi langa Pitesti la 2 km in Smeura, astept oferte de la constructori din imprejurimi pe adresa de e-mail ducu.daniel@yahoo.com, cu riscul de a ma repeta casa va fi finista doar la exterior, acoperis complet si tamplarie.

Plata se va face dupa fiecare etapa a lucrarilor cash, daca sunt multumit de constructor si de calitatea lucrarii mergem mai departe, daca nu platesc ce a lucrat pana la etapa respectiva isi strange sculele si pleaca. Fara bere, tigari sau masa.
Va multumesc pt timpul acordat.

Intrebare de la Daniel, pe adresa redactiei: Doresc sa construiesc casa langa Pitesti, structura lemn si OSB, polistiren de 10.

2 răspunsuri la “Doresc sa construiesc casa langa Pitesti, structura lemn si OSB, polistiren de 10”

Va construiesc eu cu preturile:
fundatie: 4000 de lei
parter 130 lei/m2
acoperis 22 lei/m2
dureaza o luna in cap, fara tigari, masa si adaug eu, fara bautura. Singura conditie, asigurati amenajarea de santier, respectiv baraca si energia necesara.
Cu stima
Bogdan Sterea
0748704725

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *