Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Eleganta si stil in doar 35 mp. Amenajarea unui apartament mic in nuante de gri.

amenajare mic apartament griFolosirea nuantelor de gri in decorarea si amenajarea unui apartament mic, de doar 35 mp, ajuta la crearea unui decor elegant, incantator si plin de farmec.


Un exemplu ar fi proiectul de design prezentat in filmul de mai jos, unde veti vedea cat de reusita poate fi amenajarea unui apartament cu doua camere cu suprafata mica.

Si in acest caz, ca in multe altele, designerul a ales solutia amenajarii livingului, bucatariei si locului de luat masa intr-un open space, obtinandu-se un spatiu amplu si aerisit, destinat activitatii pe timp de zi.

Nuantele de gri, folosite in amenajarea interiorului, contrabalanseaza elegant mobilierul alb al micutului apartament. Ca o trasatura comuna, pentru jumatatea inferioara a peretilor, s-a ales aplicarea unui tapet cu imprimeuri romantice in nuante de alb si gri, in timp ce jumatatea superioara a peretilor a fost zugravita intr-un gri deschis, ce contrasteaza frumos cu tavanul de alb imaculat.

Piesele albe de mobilier, cu alura clasica, se imbina armonios cu elementele decorative moderne, cum ar fi corpurile de iluminat sau aparatura electrocasnica.

Comoda din dormitor mi-a atras atentia prin designul elegant si neobisnuit. Fetele (fronturile) sertarelor, imbracate in tapet de diferite culori, transforma banala comoda intr-o piesa de mobilier perfecta pentru completarea unui interior romantic si stilat.

Baia cocheta, decorata si ea in nuante de gri, combinate cu obiectele sanitare de culoare alba, pastreaza stilul de amenajare a intregului apartament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *