Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Fotoliul balansoar suspendat de interior – un element inedit in amenajarea casei

balasoar suspendat interior camera copiiIn ultimii ani, fotoliul balansoar suspendat, un fel de urmas al batranului hamac, si-a facut loc printre preferintele multor specialisti in amenajari interioare din intreaga lume. Designerii il considera perfect atat pentru amenajarile exterioare (terasa, curte, gradina), cat si pentru infrumusetarea interioara a caselor.


Cresterea popularitatii balansoarelor suspendate i-a pus la treaba pe producatorii de mobilier, motivandu-i sa conceapa modele cat mai variate ale acestor elemente decorative neobisnuite, care sa poata fi incadrate in orice stil de amenajare a casei, alaturi de obisnuitele canapele, biblioteci sau comode. Astfel incat astazi, in functie de preferinte, necesitati si buget, putem alege fotolii suspendate confectionate din rattan, plastic sau macrame, intr-o varietate uimitoare de forme, culori si dimensiuni, care sa completeze decorul unui living, al unui dormitor sau a unei camere pentru copii. Acestea sunt prevazute cu sisteme de prindere de tavan sau cu suporturi speciale.

balansoar suspendat forma cuib

Prezenta unui fotoliu balasoar suspendat, agatat de tavan, schimba radical infatisarea oricarei incaperi din casa. Pe langa faptul ca este o piesa de mobilier deosebita care va atrage cu siguranta privirile tuturor musafirilor, balansoarul suspendat poate deveni si locul ideal de relaxare la sfaristul unei zile agitate.

balasoar suspendat pentru interior

fotoliu suspendat rattan alb interior

balasoar suspendat interior camera copii

Mai poti citi: Balansoarul de terasa – Imagini

3 răspunsuri la “Fotoliul balansoar suspendat de interior – un element inedit in amenajarea casei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *