Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ma intereseaza pret casuta cu bucatarie, dormitor si baie


Buna ziua! am achizitionat recent un teren langa Timisoara (loc. Ghiroda). Pana voi avea resursele pentru o casa mai mare, m-ar interesa o casuta de care sa ma pot folosi vara si poate pe viitor sa o izolez pentru iarna.


Daca poate cineva sa-mi faca o oferta pentru cea mai ieftina casuta pe care ar putea sa o construiasca cu o bucatarie, un dormitor si o baie. Ce costuri ar mai implica, ce amenjari, obtineri autorizatii ar trebui sa fac eu? (fundatie, instalatii, etc.) Multumesc anticipat.

Intrebare de la Eugen, pe adresa redactiei: Ma intereseaza pret casuta cu bucatarie, dormitor si baie.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Casatamultvisata in iunie 22nd, 2013

Va putem ajuta daca doriti d-le Eugen.
Dorim sa va prezentam oferta noastra. Daca sunteti interesati contactati-ne! Multumim.

Societate de constructii cu o vasta experienta, executa case / vile cu plata in rate avantajoase direct la dezvoltator / constructor, dobanda simbolica, finantare doar cu buletinul, perioada de finantare flexibila. Doriti o vila / casa la pretul unui apartament? Noi suntem solutia! Firma cu o vasta experienta in constructii executa: proiectare (D.T.A.C. + P.TH, de la Certificatul de Urbanism, proiectul, arhitectura, avizele, pana la faza de obtinere a Autorizatiei de Constructie), consultare, mentenanta, dirigintie de santier, realizarea constructiei la cele mai mici preturi de pe piata. Contactati- ne cu incredere ! Preturi minime, calitate maxima! Posibilitatea de plata in rate doar cu buletinul sau prin programul „prima casa” ! Informatii pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576.

Avem pe stoc si case de lemn rotund tip cabana daca sunteti interesat…….
Avem mai multe variante . Asteptam interesul dv sa ne contactati. O zi buna.

Stoian Radu in iunie 23rd, 2013

Gasiti pe casaieftina.ro , casuta din poveste , sau pe contul lor de facebook … pretul era la 20000 euro la cheie , fara fundatie !!!

attilagr in iunie 22nd, 2015

Buna zoua construim vase din lemn chia si in Timisoara vom incepe o lucrare in iulie.
Ocasuta din lemn in jur de 35 mp cu temelie cu instslati electrica si sanitare cu o usa de intrate termopan si 4 ferestre acoperit cu sindrila bituminoasa (Tegola) e in jur de 16000 euro.nr tel 0744 207 743.
Dar sa pote si mai ieftin discutabil!
Multumesc!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii