Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Mobila colorata pentru bucatarii moderne

mobila bucatarie modernaUna dintre cele mai noi tendinte in amenajarea si decorarea bucatariilor moderne este alegerea mobilierului si accesoriilor viu colorate. Alegerea albului in decorarea bucatariilor este, fara indoiala, cea mai simpla solutie, preferata decenii la rand de generatii intregi, indiferent de stilul de amenajare ales.


Probabil plictisiti de monotonia albului, designerii recomanda inlocuirea mobilierului de bucatarie monocolor cu unul colorat, care poate transforma cea mai banala bucatarie intr-un spatiu modern, tonic si plin de culoare.

mobila moderna bucatarie

O solutie mai rapida si mult mai ieftina este inlocuirea fronturilor mobilierului deja existent cu unele noi, de diferite culori. Alegeti nuante vii, suculente, care sa va aduca buna dispozitie: roz ciclam, verde crud, galben, portocaliu, rosu, bleu intens etc. Mai mult, intercalati suprafetele mate cu unele lucioase, care reflecta lumina si veti obtine o bucatarie vesela si plina de dinamism.

Despre imbinarea corecta a culorilor gasiti un articol mai amplu aici: Cum asortam culorile pentru interioare amenajate modern.

mobila colorata bucatarie

In orice caz, specialistii spun ca in amenajarea unei bucatarii multicolore este indicat sa folosim cel mult trei culori diferite, pe care, la dorinta, le putem completa cu nuante mai pale ale acestora.

Un alt aspect important – o bucatarie multicolora, mai ales una de mici dimensiuni, poate fi pusa mai bine in valoare cu ajutorul sistemului de iluminat, care trebuie sa contina, pe langa o sursa principala de lumina, mai multe surse ajutatoare, de accent (citeste si Iluminatul intr-o bucatarie mica. Idei si sfaturi)

culori mobila bucatarie

mobila bucatarie colorata

mobila bucatarie moderna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *