Categorii
Intrebari de la cititori

Oferte constructie casa regim parter 150 mp in Timis

Buna ziua, ma intereseaza oferte pentru constructia unei case in regim parter cu suprafata construita 150 mp la Padureni, judetul Timis. Asteptam oferte serioase !


Intrebare de la Sorin, pe adresa redactiei: Oferte constructie casa regim parter 150 mp in Timis.

6 răspunsuri la “Oferte constructie casa regim parter 150 mp in Timis”

Buna ziua dl. Sorin.
Oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect si nici nu se oferteaza constructiile la mp construibil. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, invelitoare si sectiunea principala), si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc……
Informativ va comunicam ca preturilede realizare a constructiilor se incadreaza :
– „la rosu” (manopera + materiale) intre 115 -150 E / mp + TVA; iar „la rosu” manopera de executie 30 – 35 E / mp +T.V.A.
– „la cheie”(manopera + materiale) intre 250 – 320 E / mp +TVA; iar „la cheie” manopera de executie 80 – 100 E /mp + TVA.
Peturile mentionate mai sus sunt orientative. Noi realizam constructii in tata tara. Daca doriti sa avem o colaborare contactati-ne mail: casatamultvisata@yahoo.com sau telefon 0742756576. Multumim.

Echipa de muncitori particulari executan lucrari de constructii (numai manopera) la pretul de 20 euro constructia la rosu si 75 euro constructia la cheie.Preturile sunt negociabile in functie de complexitatea lucrarii.Deasemenea executam orice fel de lucrari de constructii;amenajari interioare si exterioare.Pt.relatii sunati la tel.0743756411;0728903340;0745871298.

Buna ziua. Pentru dl.Sorin. Daca doriti o oferta corecta si o colaborare trimeteti pe mail proiectul (plansele) fundatie, parter si invelitoare. Mail lucbebu@yahoo.com In felul acesta va pot face o oferta de pret pentru dumneavoastra. STIMA.

Domnul Sorin , aveti o oferta foarte buna de la domnul Vasile . Din experienta mea de constructor nu v-as ruga sa fiti precaut la astfel de oferte ! Ori ai e foame rau ori are niste oameni care nu cunosc meserie si merg pe blind . Ideea e ca nu te poti intretine nici pe consumabile la pretul acesta dar ce sa mai vorbim si de calitate . O zi buna si nervi de otel caci e greu cu santierul si mai ales cu asa zisi meseriasi aparuti dupa ploaie , o sa vedeti . 🙂

buna ziua, sunt constructor si m-ar interesa o colaborare cu dv. tel 0758529129 mihai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *