Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se vor suplimenta fondurile pentru „Prima Casa”?


Este aproape sigur ca fondurile pentru programul Prima Casa vor fi suplimentate dupa epuizarea celor existente, despre care Aurel Şaral Şaramet, preşedintele FNGCIMM, spune ca vor fi valide pana la finele lunii spetembrie.


Suma cu care va fi suplimentat programul este inca necunoscuta: „Că va fi de 100 milioane, 200 milioane sau 400 milioane, nu vă pot da această precizare, dar sunt analize şi, după ştiinţa mea, în maxim o săptămână, poate două săptămâni se va lua o decizie în acest sens”, precizeaza Şaramet.

Valoarea finantarilor pentru anul in curs (2013) prin programul Prima Casa este de aproape 500 milioane euro (13000 de persoane), iar in acest moment mai exista fonduri in valoare de 300 mil euro. Dupa epuizarea acestora (septembrie-octombrie) vom asista probabil la o prelungire a programului Prima Casa.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii