Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sunt indecis in privinta materialelor de constructie – porotherm, soceram, boltari bca


Buna ziua, peste 2-3 luni doresc sa incep constructia casei mele si sunt indecis in privinta materialelor de constructie, mai exact folosirea caramizii porotherm sau soceram si boltari bca… Avand in vedere pretul mult mai scazut al bca-ului as dori sa aflu ce diferente, avantaje, dezavantaje se gasesc cu privinta bca-ului si constructia de caramida? Va multumesc!


Intrebare de la Ionut, pe adresa redactiei: Sunt indecis in privinta materialelor de constructie – porotherm, soceram, boltari bca.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

casatamultvisata in iunie 12th, 2013

Buna ziua .Sfat: Boltati nu, BCA nu , bca -ul nu-i un material portant si are numeroase dezavantaje umiditate igrasie, …..;caramida porotherm, soceram, brikston , macofin , etc este portanta si are numeroase avantaje la seismitate si la coeficentul termic.Pentru informatii contactati-ne: Echipa „casatamultvisata”, mail: casatamultvisata@yahoo.com sau telefon 0742756576

Mihai Lazar in iunie 12th, 2013

Caramida Soceram este la ora actuala cea mai buna de pe piata,porathermul are deficiente de coacere,ori e prea ars ,pete negre pe caramida,ori e prea putin copt,brikstonul e cea maim proasta caramida existenta pe piata,dati drumul la o caramida din mina si se va sparge in mii de bucati.
Cu stima Mihai Lazar

rubin bosnea in iunie 13th, 2013

Buna ziua,eu sunt un constructor de mai mult de 25 de ani si in romania cit si in afara in toata europa cit si in tarile musulmane ,sfatul meu la ora actuala e sa construesti casa de lemn stil canadian sau american dar sa gasesti persoana caresa tio construiasca ca la carte,si vei avea foarte mari avantaje la o casa de lemn fata de celelalte materiale.este mai trainica mai cu mult confort in ea diferenta de cheltuieli iarna mai reduse.eu nu sunt de moment in tara dar vad cum se construeste n romania lasa de dort totu.majoritatea din constructori isi bat joc de oameni le ia o caruta de bani si nici nu face treaba buna.intereseazate de tehnologia caselor de lemn canadiene si americane si poti sa vorbesti cu mine la or,ce ora ,si vei avea de cistigat,email rubin.bosnea@yahoo.es…..

Mihai Lazar in iunie 14th, 2013

Domnule Rubinica la noi la romani nu o sa ai materialele necesare constructiei din lemn,afara am mai lucrat si noi cei de aici,sfatul meu personal e sa stai tot pe afara inca 25 de ani,cind va mergea bine acolo,nu va plingea-ti …..

costel in iunie 16th, 2013

nea ,,rubine,, stai acolo ca,,ti sta bine sunt constructor de cind ma stiu si nu,mi bat jok de beneficiar niciodata .vad ca ai facut aberatii constructorilor din romania ,,noi cel putin suntem patrioti…stam la noi acasa,

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii