Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Terasa exotica amenajata in stil marocan


terasa amenajare stil marocanCaldura, soare, culori intense, obiecte lucrate manual si o aura de mister sunt ingredientele necesare pentru obtinerea unei terase boeme, amenajate in stil marocan.


Cultura coloratului Maroc este o fuziune exploziva intre culturile mauritana, araba si europeana.

Amenajarea unei terase in stil marocan este mai simpla decat va puteti imagina. Cateva elemente caracteristice tarii din nordul Africii sunt suficiente pentru aducerea atmosferei din cele 1001 nopti ale Seherezadei in terasa casei.

terasa amenajata stil marocan

Canapeaua cu baldachin este unul dintre aceste elemente. Nicio terasa nu este completa fara un set de fotolii sau canapele confortabile, in care ne putem relaxa la sfarsitul unei zile calduroase de munca. Fie ca o cumparati de-a gata din magazinele ce comercializeaza mobilier pentru casa si gradina, fie ca o construiti chiar dumneavoastra, o canapea din lemn de culoare inchisa, plina de pernute moi, divers colorate, incununata cu un baldachin vaporos, este alegerea perfecta pentru o terasa decorata in stil marocan.


terasa exotica stil marocan

Completati decorul cu un covor cu imprimeu in forme geometrice, specifice exoticului Maroc, cu cateva corpuri de iluminat din lemn, din fier forjat sau din cupru, decorate cu elemente din sticla colorata (felinare, aplice, lampadare, veioze), cu o masuta de cafea din lemn sculptat sau din fier forjat, cu blatul placat cu mozaic in culorile specifice tinutului torid (portocaliu, caramiziu, albastru, turcoaz, verde, galben, rosu etc), cu elemente decorative si accesorii din lut, lemn sau fier forjat, lucrate manual, cu o mini fantana arteziana si cateva plante exotice (Yucca, Guzmania, Pteris argyrea, Siderasis fuscata, Ravenala madagascariensis etc) si veti obtine o terasa boema, plina de culoare si invaluita intr-o aura de mister.

terasa stil marocan

1, 2, 3, 4
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii