Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Casa groazei in care s-a filmat DRACULA a fost scoasa la vanzare


dracula oakley courtSuperba casa in stil victorian gotic, in care s-a turnat filmul de groaza Dracula, a fost scoasa la vanzare.


Construita in anul 1859, la doar 10 minute de castelul Windsor, impunatoarea casa Oakley Court a fost timp de mai bine de o suta de ani resedinta privata, devenind ulterior unul dintre cele mai cunoscute si luxoase hoteluri din Marea Britanie.

Casa in stil gotic, cu detalii arhitectonice spectaculoase, a fost scena de turnare a uneia dintre celebrele ecranizari ale romanului de groaza Dracula de Bram Stoker, avandu-l in rolul principal pe actorul Christopher Lee.

Inainte de a fi transformata in hotel, uimitoarea resedinta a fost folosita, in repetate randuri, de casa de productie cinematografica Bray, pentru diverse alte proiecte de groaza, cum ar fi The Rocky Horror Picture Show, The Plague of the Zombies si altele.


Desfasurata pe o suprafata de 140.000 metri patrati de gradini superbe si avand o capacitate de 118 camere si apartamente de lux, o piscina acoperita, 12 sali de conferinta, terenuri de tenis, terenuri de golf si multe alte facilitati, Oakley Court a fost scoasa la vanzare saptamana trecuta, dupa intrarea in insolventa, iar pretul n-a fost inca dezvaluit.

Julian Troup, reprezentantul agentiei imobiliare Colliers International, din portofoliul careia face parte Oakley Court, este convins ca datorita incarcaturii istorice, a bunei reputatii si a celebritatii de care se bucura proprietatea, va starni interesul multor cumparatori de origine britanica si nu numai.

dracula oakley court exterior

dracula interior oakley court

dracula
Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii