Categorii
Intrebari de la cititori

Ce costuri implica construirea unei case dupa planurile anexate?

Buna ziua! As dori sa stiu ce costuri implica construirea unei case dupa planurile anexate.


Subsol la suprafata de 14.60 x 8.30 mp, pereti grosime de 25 cm. In pamant sa se sape 2m, dupa care ma voi ridica pana la nivelul de 2.5 m. Divizarea va fi din caramida. Fara rampa voi face scara interioara. Constructia in sine va fi din caramida acoperita cu tigla. Doresc un pret pe etape de lucrari, cu materialul meu si un pret cu materialul constructorului. Hidroizolatie din cauciuc lichid (mapei), polyester de 10 grafitat, folie de presiune.

Intrebare de la Viorel, pe adresa redactiei: Ce costuri implica construirea unei case dupa planurile anexate?

4 răspunsuri la “Ce costuri implica construirea unei case dupa planurile anexate?”

Buna ziua.

Oferta de pret nu se face dupa cati mp sunt pe proiect si nici nu se oferteaza constructiile la mp construibil. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul. Fiecare proiect are particularitatiile lui si gradul lui de complexitate si de realizare. Pretul unei constructii variaza foarte mult in functie de mai multi factori: proiect, locatie, natura terenului, studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc……

Daca nu aveti proiect va putem ajuta de la : proiectare- avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.

Informativ va comunicam ca preturilede realizare a constructiilor se incadreaza :
– „la rosu” intre 110 – 150 E / mp + TVA;
– „la cheie” intre 220 – 350 E / mp +TVA; pretul pe mp la cheie poate ajunge si la 500 E / mp daca dv. solicitati marmura , panouri fotovoltaice, incalzire in pardoseala, etc ………….
Preturile mentionate mai sus sunt orientative, un pret real se obtine in functie de cele mentionate mai sus: ( proiect, locatie, natura terenului, studiu Geotehnic, materialele folosite, regimul de inaltime, etc…).

Buna ziua.
Aveti atasate costurile aferente realizate dupa planurile dvs.
Sper sa colaboram.

Buna ziua.30-40euro=manop\mp. 110-140euro\mp=manop+mat.proiectare 5-6euro\mp.tel0724156676;0748515893

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *