Ce poti face intr-un mic balcon de apartament

Locuiesti la bloc si, ca multi altii, te plangi de lipsa spatiului? Daca ai un balcon, oricat de mic, poti sa-ti maresti aria locuibila a casei, reamenajandu-l si intrasformandu-l intr-o incapere mica si cocheta cu destinatie precisa.

Hai sa-ti spun ce poti face intr-un mic balcon de bloc, cu conditia ca acesta sa fie inchis, bine termoizolat si finisat.

Poti amenaja un birou, pentru tine sau pentru copilul tau. Balconul inchis este, probabil, cea mai luminoasa incapere a casei, fiind locul ideal pentru studiu. Faptul ca balcoanele de bloc sunt, de regula, inguste, nu e un impediment in acest caz. Majoritatea birourilor din comert incap perfect in latura ingusta a balconului. Iar daca vei monta pe peretele de deasupra biroului si niste rafturi, vei avea si spatiu pentru depozitarea cartilor tale sau ale copilului.

Vara, cand nu-ti vine sa mai intri in casa, poti folosi balconul pe post de camera de relaxare, montand o canapea, un lampadar cu picior inalt si un covor moale. Iar daca mai adaugi si o masuta de cafea, ai obtinut locul ideal pentru primirea musafirilor.

Daca micul balcon al apartamentului este in dreptul bucatariei, iti sugerez sa-l transformi, macar in sezonul cald, in loc de luat masa, altfel spus dining. Orice masa luata in fata geamului deschis al balconului este, in mod cert, mai placuta decat intr-o bucatarie incinsa, in care tocmai s-a incheiat prepararea mancarii.

O alta modalitate de a folosi un balcon inchis este transformarea acestuia intr-o mica sala de sport, in care poti instala o bicicleta, o banca de exercitii, un stepper sau o banda de alergat. Pe langa faptul ca nu te vei mai impiedica de ele prin casa, cu siguranta vei face sport cu mai mult drag.

Ce zici de ideile de mai sus, tu cum ti-ai transforma balconul?

foto: homeideasmag


1 comentariu la “Ce poti face intr-un mic balcon de apartament”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.