Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Foloseste inteligent scara interioara

rafturi scara interioara bucatarie

Scara interioara poate fi mai mult decat o cale de acces la nivelul superior al casei, cu conditia sa ne putem imaginatia la treaba.


Am mai scris despre amenajarea unui birou sau a unui spatiu destinat lecturii sub scara interioara. Astazi va vom prezenta alte cateva exemple de folosire inteligenta a treptelor si a spatiului de sub ele.

Daca scara interioara a casei se afla in living, puteti proiecta in spatiul de sub ea o biblioteca sau niste corpuri modulare, in care sa aranjati cartile, sticlele cu vin de colectie, televizorul si sistemul audio.

rafturi carti sub scara interioara

Daca scara trece printr-un open space in care se afla livingul si bucataria, puteti folosi spatiul de sub ea pentru depozitarea vaselor, condimentelor sau a ustensilelor pentru gatit.

Pentru spatiul de sub scara din holul casei putem proiecta, la comanda, niste dulapuri tip sertare culisante, care vor inlocui cuierul clasic, destinat hainelor si incaltamintei de exterior.

O alta modalitate ingenioasa de folosire a scarii sunt treptele-sertar, in care pot fi depozitate uneltele si diverse obiecte marunte, pentru care nu avem niciodata destul spatiu in casa.

Care dintre variantele de mai sus ti se pare cea mai ingenioasa si cea mai utila intr-o casa?

dulapuri culisante sub scara interioara
sertare trepre scara interioara
biblioteca scara interioara living

4 răspunsuri la “Foloseste inteligent scara interioara”

Buna ziua,mi se pare genial, practic si frumos.Mie personal imi place cel mai mult varianta de culoare alba.Sunt niste exemple de urmat si copiat.Va rog sa continuati cu asemenea idei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *