Categorii
Amenajari si decoratiuni interioare

Mobilier de bucatarie in forma de L

mobila moderna colt bucatarieMobila de bucatarie proiectata in forma literei L se numara printre cele mai des intalnite modalitati de amenajare ergonomica a unei bucatarii.


Specialistii in domeniul amenajarilor interioare considera ca mobilierul de bucatarie in forma de L este extrem de practic, oferind mai mult spatiu de depozitare decat o bucatarie proiectata liniar, de-a lungul unui singur perete si este mult mai comod si mai functional.

Mai mult, in mod surprinzator pentru multa lume, aceiasi specialisti recomanda adoptarea acestui tip de proiectare a mobilei mai ales in cazul bucatariilor de mici dimensiuni, unde spatiul de depozitare constituie adesea o problema majora. In acest fel se poate castiga un extra spatiu generos de depozitare, datorita corpurilor de mobilier amplasate pe colt, care sunt mult mai adanci si mai incapatoare decat dulapurile obisnuite.

bucatarie mica forma L

In prezent, majoritatea producatorilor de mobilier doteaza dulapurile pe colt cu sisteme special concepute pentru optimizarea spatiului de depozitare: sertare, rafturi si usi rotative.

bucatarie clasica forma L

bucatarie moderna forma l

mobila moderna colt bucatarie

foto: houzz.com

Un răspuns la “Mobilier de bucatarie in forma de L”

Buna ziua,mie personal imi place varianta a treia,Felicitari propietarilor si sa se bucure de Bucatarie vesnic.Chao

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *