Categorii
Intrebari de la cititori

Vreau sa fac o casa in forma de L din BCA

Vreau sa fac o casa in forma de L si amprenta la sol de 87 m patrati din bca si as vrea sa stiu cam la ce sa ma astept din punct de vedere al costurilor, ex. costul fundatie, costul peretilor etc.


Intrebare de la florin, pe adresa redactiei: Vreau sa fac o casa in forma de L din BCA.

8 răspunsuri la “Vreau sa fac o casa in forma de L din BCA”

Buna ziua! Pretul se poate stabili in urma unui plan de detaliu sau a listei cu antemasuratoare ,pentru detalii contactatima la tel. 0732594769 sau pe email la argimargconstruct@yahoo.ro Va promit oferta clara pe um.

Buna ziua. Oferta de pret nu se face la ochi dupa cati mp sunt pe proiect. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul. Va rugam sa ne trimiteti pe mail proiectul (plansele: fundatie, parter, etaje/mansarda, invelitoare si sectiunea principala), o persoana de contact cu nr. de telefon si noi in cel mai scurt timp o sa va realizam oferta solicitata si va v-om trimite raspunsul.
Daca nu aveti proiect va putem ajuta de la proictare – avizare – autorizare – executie la rosu sau la cheie.
Pentru mai multe detalii si informatii contactati-ne pe mail: casatamultvisata@yahoo.com sau la telefon 0742756576

Lucrarea costa in jur de 3000euro manopera si 12000 euro manopera si materialele.Relatii 0743756411:0745871298.

sunam daca te intereseaza un pret real eu am terminat acuma o casa la constanta si pot sa mai realizez una anul acesta la un pret real 0757315176

Daca renuntati la casa din BCA, va recomand case pe structura metalica. Sunt gata in 2 luni de zile si costrurile sunt mici. Avem un proiect gata creat in L putin mai mare la 130 mp, dar proiectele se fac dupa preferintele fiecarui client in parte. Cautati: Noul concept de casa 3D smART set – Tur virtual

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *