Categorii
Producatori | Distribuitori | Magazine

5 modele de aparate de aer conditionat Samsung

aparat aer conditionat


E vara si canicula ne da batai de cap, punandu-ne pe jar, la propriu.

Obositi de multe nopti nedormite, din cauza caldurii insuportabile, suntem nevoiti sa investim intr-un aparat de aer conditionat, care poate asigura confortul termic si in cele mai toride zile de vara.

Cateva criterii de care trebuie sa tinem cont atunci cand alegem un aparat de climatizare/aer conditionat:

– volumul incaperii ce necesita instalarea unui aparat de climatizare;
– orientarea incaperii (N, NE, S, SV etc) pentru care se alege instalatia de climatizare;
– puterea frigorifica a aparatului de aer conditionat, exprimata in BTU/h;
– clasa energetica din care face parte aparatul.

Ideal este sa solicitam ajutorul unui profesionist care ne poate calcula cu exactitate necesarul de frig inainte de achizitionarea unui sistem de climatizare pentru casa. Alegerea dupa ureche sau doar in functie de pret va contribui doar la cresterea facturii la energie, nicidecum la cea a confortului termic.

Un aparat de aer conditionat ieftin este de cele mai multe ori o investitie proasta, avand o durata de viata mai scurta, producand zgomot si curenti neplacuti de aer.

Iata cateva dintre cele mai calitative si performante aparate de aer conditionat disponibile pe piata, acum si cu discount (reducere) de la eMAG:

1. Modelul Samsung Boracay AR24TJWQ Inverter este un aparat de aer conditionat de ultima generatie din clasa energetica A (atat la functia de racire cat si la cea de incalzire), cu o capacitate de racire de 24.000 BTU, dotat cu filtru Auto Clean si o serie de functii, printre care dezumidificare, smart saver, mod turbo si mod silentios. Dupa reducerea de 400 de lei aplicata, pretul pentru acest model de aparat de aer conditionat marca Samsung este de 4.599 lei si il poti cumpara de aici:

Aparat de aer conditionat Samsung Boracay AR24TJWQ Inverter, 24000 BTU, Clasa A, Filtru Auto Clean (emag)

2. Aparatul de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR18KABE Inverter face parte dintre modelele de ultima generatie, dotate cu conexiune Wi-Fi, ce pot fi accesate de la distanta (chiar si atunci cand nu sunteti acasa) prin intermediul unui smartphone.

Aparatele de aer conditionat Samsung Jungfrau-F sunt dotate cu inversor inteligent, care economiseste energia electrica consumata cu pana la 50%, mentinand temperatura ideala fara a opri si porni mereu compresorul. Filtrul S-Plasma Ion din dotarea aparatelor acestei game purifica aerul din incapere, eliminand virusurile, bacteriile, alergenii si particulele de praf.

Unitatea iterioara a aparatului de aer conditionat are un design elegant, de culoare neagra, ce poate fi incadrata cu usurinta intr-un interior amenajat in stil modern.

Modelul Samsung Jungfrau-F de 18.000 BTU poate fi achizitionat pentru suma de 4.499 lei, dupa ce i s-a aplicat o reducere de 300 de lei:

Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR18KABE Inverter, 18000 BTU, Clasa A, Display, Wi-Fi C (emag)

3. Din aceeasi gama de sisteme de climatizare inteligente marca Samsung face parte si varianta cu capacitate de racire de 12.000 BTU.

Modelul Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter, dotat cu aceleasi functii ca modelul prezentat anterior, dar cu o capacitate mai mica de racire (12.000 BTU) este disponibil pentru suma de 3.699 lei, dupa o reducerea de 200 de lei:

Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR12KABE Inverter, 12000 BTU, Clasa A, Display, Wi-Fi C (emag)

4. Modelul cu cea mai mica capacitate de racire, 9.000 BTU, dar cu aceleasi dotari si functii, din gama de aparate de aer conditionat Samsung Jungfrau-F este disponibil pentru suma de 3.199 lei, dupa aplicarea unui discount de 400 de lei.

Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau-F AR09KABE Inverter, 9000 BTU, Clasa A, Display, Wi-Fi Co (emag)

5. Si modelul Samsung Jungfrau-P AR18YAWT Inverter de 18.000 BTU, clasa energetica A, face parte din gama aparatelor de aer conditionat dotate cu conxiune Wi-Fi, filtru S-Plasma Ion si multe alte functii inteligente.

Unitatea interioara a acestui aparat, disponibil la pretul de 4,299 lei, este de culoare alba si are un design modern si compact:

Aparat de aer conditionat Samsung Jungfrau-P AR18YAWT Inverter, 18000 BTU, Clasa A, Display, Wi-Fi C (emag)

Toate modelele prezentate mai sus beneficiaza de reducere in aceasta perioada, garantie de 24 de luni si transport gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *